Aktywne Wpisy
Kompre +121
Robimy walentynkowe #rozdajo a nawet dwa.
Jesteśmy firmą, która zajmuje się sprzedażą elektroniki. Głównie sprzętów powystawowych, poleasingowych, rzadko nowych.
Do rozdania mamy:
Komputer AIO Dell Wyse 5470
i Chromebook Lenovo 100e (możliwość wyboru)
Zasady są proste
Wystarczy odpowiedzieć na pytanie: Jaki film obejrzysz w walentynki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wygrywa osoba, której wpis do 14.02 do godziny 14:00 otrzyma największą liczbę plusów, drugą nagrodę otrzyma osoba, której wpis
Jesteśmy firmą, która zajmuje się sprzedażą elektroniki. Głównie sprzętów powystawowych, poleasingowych, rzadko nowych.
Do rozdania mamy:
Komputer AIO Dell Wyse 5470
i Chromebook Lenovo 100e (możliwość wyboru)
Zasady są proste
Wystarczy odpowiedzieć na pytanie: Jaki film obejrzysz w walentynki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wygrywa osoba, której wpis do 14.02 do godziny 14:00 otrzyma największą liczbę plusów, drugą nagrodę otrzyma osoba, której wpis
gazowany_smalec +244
Jak 4 lata temu musiałem przerwać studia przez nowotwór to obiecałem sobie że jak wygram to wrócę na uczelnie i je skończę. No i skończyłem, tyle że inny kierunek.
#chwalesie #pokazmorde #studbaza #studia #informatyka i w zasadzie to już #programista15k
#chwalesie #pokazmorde #studbaza #studia #informatyka i w zasadzie to już #programista15k
- laptop firmowy przy podłączeniu 2x monitora 2k potrafi obsłużyć tylko FHD (na jednym działa 2k)
- laptop prywatny nie ma trybu alt displayport w wejściu usb, przez co monitory nie działają ze stacji dokującej, przez co stacja teraz może służyć co najwyżej jako podłączenie myszki i klawiatury
- laptop firmowy ma tylko jedno wejście hdmi, więc żeby podłączyć monitory muszę użyć stacji dokującej
- laptop prywatny ma hdmi + mini displayport więc teoretycznie mogę podłączyć kablami
No i teraz klops, bo będę musiał za każdym razem wachlować kablami od monitora, żeby zmienić tryb praca / dom, co najlepsze każdy komp ma inne styki i nie wiem teraz, czy jak podłącze kilka przewodów do monitora (ma kilka wyjść) to to w ogóle zadziała. Wydane prawie 3k i teraz już nawet nie jestem wkurzony, jest mi przykro :/. Jakieś pomysły oprócz wymiany kompa na obsługującego standard usb alt displayport? bo teraz już widzę, że to powoli standard...
#pcmasterrace #komputery #laptopy
Jak chcesz mieć oba podłączone i tylko przełączać to kupa kasy na kvm z display portami + switch hdmi, bo raczej w jednej obudowie się nie znajdzie
@wypokowy_expert: teraz to mi chyba wymagania spadły ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sumie jakbym miał się bawić w switche, patrząc na ceny (pewnie ponad 1500 by wyszlo) to lepiej by było sprzedać kompa, dołożyć te 1500 i kupić nowego.