Aktywne Wpisy
Atypical +17
Mirki jak widzicie osobę, która zarabia 4k netto, kupuje za wszystkie oszczędności plus zadłużenie kredytem jakąś hondę Civic TypeR z 2007 roku za 50k, a potem ładuje w nią kolejne 30k też w kredyt czyli felgi, pełne zabezpieczenie antykorozyjne, remont silnika i inne tego typu duperele i naciska mnie żebym zrobił tak samo, tylko poszedł w coś za +100k japońskiego bo przecież mam odłożone. Teraz jeżdżę ha tfu starą audi tt (o
paczelok +25
Jak idzie ten kot #koty #glupiewykopowezabawy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ale byc moze drugie miejsca będa miały drugą szansę. I ogólnie jestem ciekaw wyników.
Ja znów swojej faworytki nie mam. Wszystkie sa fajne na swój sposób.
Przyznam że nie znam sie na tych biuściastych.
Komentarz usunięty przez moderatora
Niedługo będą też heheszki
Może znajdzie sie w zestawieniach późniejszych.
Komentarz usunięty przez autora
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Erotyka i soft odpada.
Wiadomo że książę z Dubaju może wybrzydzać.
A jakie ci sie podobają?
@4pietrowydrapaczchmur: Laska brała udział w trójkątach, brała z dupy do mordy itp. a dla Ciebie to "erotyka i soft"? XD
Ale to jest zabawa a nie wybieranie pany do ślubu (czy rączki). Tu jest taki wybór bo nie można do ankiety wsadzić wszystkich babek które pokazały dupę w internecie.
@mayek: nie dla mnie. Dla stron z filmografiami które wskazują ze 99% jej contentu to soft i lez
Podczas gdy inne mają po kilkadziesiąt lub kilkaset filmów hardcore. Także nie kwalifikuje sie na te zestawienia.