Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +310
Szukam brytolskich filmów do oglądania. Nie chodzi o samą produkcję brytyjską a ten ciężki brytolski klimat - brzydkie ulice, brzydkie mordy, szara pogoda i ciężki akcent, że bez napisów nic nie rozumiesz.
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
Czekajcie, czyli Izrael w ciągu zaledwie kilku godzin odstępu wyeliminował dwa najwyżej postawione terrorystyczne odpady z Hezbollahu i Hamasu? (。◕‿‿◕。) No i to jest poważne państwo, no i to jest niewyobrażalna wręcz demonstracja siły. Można Izraela nie lubić, ale skuteczności i zdecydowania nie można im odmówić. W dużej mierzę zazdroszczę przywódców, którzy nie pierd*lą się ze swoimi wrogami i wysyłają muzułmańskich bandytów tam, gdzie ich
dobry wieczór
pandemia czasy niepewne ale chciałbym otworzyć biznes...mam 30 lat , 8 lat pracuje , studiowałem ,trochę odłożyłem i czuje ,że pora stworzyć coś własnego ...coś czego chyba nie ma.
Moje pytanie do Was czy skorzystalibyście z poczty z napojami ? na zasadzie kuriera ,dostawcy ,zamawiasz przez stronę internetową napoje np.zgrzewkę wody,coli i piwa ,płacisz i za 3 godziny przyjeżdża kurier ze wszystkim i zostawia pod drzwiami.
oczywiście do tego potrzeba pojeździć po hurtowniach ,popodpisywać trochę umów na dostawy a nóż widelec podjąć wspólprace z ubereatsami i innymi deliverkami.
jeśli pomysł wydaje się Wam interesujący ,możecie podać nazwę takiej marki - swoją oczywiście mam ale poznam Wasz pomysł.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ff7668a8e1c8b000b7efe3f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Jak nie masz kilkudziecięciu tysięcy pln na sama reklamę to nawet nie startuj.
Pojeździć po hurtowniach xD
Wiesz czemu gastro zamawia w hurtowniach? Bo biorą dużo i maja dostawę.
Taka mrówka lepsze ceny dostanie w biedrze niż w hurtowni. Zreszta sama jak pracowałam w gastro to braliśmy towar z biedy/ lidla bo było najtaniej.
Przy małej skali nawet nie myśl o uberze itp bo marże cię
@AnonimoweMirkoWyznania: Plus, że chcesz otworzyć coś własnego, ale ten biznes w ogóle Ci nie wypali.
Gdybym miał otwierać biznes to może mycie budynków z bohomazów myjką ciśnieniową albo usuwanie insektów (tego syfu coraz więcej, ale trzeba się znać na insektach i środkach owadobójczych). Rzwóz napojów to interes skazany na porażkę
A produkcja o wiele łatwiejsza, bo wszystko leci w blendery. Tylko lodówki ogarnąć, kwestia sanepidu i można robić ^^
O #!$%@?
To nie ma prawa wyjść xD
Ja np nie zamawiam z restauracji, o ile nie ma jej na pyszne/uber eats- nie lubie placic gotowka za jedzenie na dowoz, nie bede korzystal z opcji platnosci za dowoz na jakiejs dziwnej stronie.
Nie mowiac o braku wygody, jakim jest dowoz samych napojow, placenie za
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Bujam się trochę w reklamie i nie zgadzam się z powyższymi przykładami, że powinieneś wydać kilkadziesiąt tysięcy na reklamę. Przeciwnie, produkt powinieneś sprawdzić najmniejszym kosztem, a tu masz biznes stosunkowo nisko kosztowy i to w dobie pandemii gdzie ludzie lubią kupować online a sieci duże nie wszędzie mają dowóz, a nawet jak jest to nie jest idealny.
Postawiłbym na twoim miejscu prosty sklep na wp czy shopli, zabezpieczył go, wprowadził płatności online, a potem ruszył sprawdzić jak to działa i czy jest
Zaakceptował: sokytsinolop
Zaakceptował: sokytsinolop