Wpis z mikrobloga

Dzieeeeeeeeeń dobry incele i przegrywy. Kolejny dzień w samotnej agonii i bez dziewczyny, którą wszyscy pragniemy mieć lecz zdajemy sprawę, że nic z tego nie będzie. To dla was wszystkich szczęśliwy dzień w dzisiejszym dniu dowiedziecie się na bazie moich obserwacji zarówno tutaj w sieci, jak i w rzeczywistości jak mieć stałą kochająca dziewczynę, która prawdopodobnie nigdy was nie zdradzi. A więc zabieramy się do mojego artykułu, który jest podzielony na kilka części wszystko jest ułożone w hierarchii od najważniejszych cech ważnych dla kobiet do najmniej.
1.Wygląd zewnętrzny.
2.Pieniądze i Status społeczny.
3.Osobowość i Zdrowie psychiczne.
W wyglądzie zewnętrznym jedną z najważniejszych cech jest szczęka w kształcie V z ładnymi zarysowanymi kościami policzkowymi, jeśli masz cofniętą żuchwę, bądź wadę zgryzu, która powoduje asymetrie żuchwy na tym polu kończy się twoja przygoda z kobietami po prostu przegrałeś. Kolejną bardzo istotną rzeczą jest zgryz, język ułożony stale na podniebieniu w otoczeniu zgryzu w kształcie U. Cera czysta bez jakichkolwiek niedoskonałości. Nos stosunkowo mały i prosty, ( przypominam garbaty nos z cofniętą żuchwą to najgorsze możliwe combo ( ͡° ͜ʖ ͡°).). Wszyscy wiemy, że nic tak nie powoduje w męskiej twarzy podziwu kobiet jak huntereyes, ładnie zarysowane powieki nie są dla mężczyzn, a kobiet. Czoło rozmiarowo adekwatne w stosunku do całej twarzy z linią włosów norwood 0 i JESZCZE RAZ 0. Czyżby zakola nie kojarzyły wam się ze zboczeńcami trzepiącego konia na przestanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)? Pomyślcie z czym muszą się kojarzyć kobietom. Twarz w mamy już za sobą, teraz przejdziemy do figury oczywiście ramiona szersze od bioder tak, że całość sylwetki wygląda w kształcie V. Na brzuchu oczywiście ładnie zarysowany 8 pak. Kobiety lubią pełne liczby tak więc wzrost 200cm, a penis 20cm. Nie muszę wspominać chyba o ładnie zarysowanych mięśniach na nogach i rękach, co?
Zarobki najlepiej niech oscylują w zakresie 50 tysięcy miesięcznie, trzeba dbać o swój rozwój z kobietami i nie być tzw. nudziarzem. Samochód z najlepszej półki, tak aby ładnie się komponował w willi z full wypasem i basenikiem z parasolką tuż przed ogromnym trawnikiem na którym znajdują się dopasowane do naszych pasji rzeczy. Da nam to podziw społeczeństwa i grono adoratorek, które są wręcz niezbędne do zatrzymania naszej ukochanej myszki. Duże grono znajomych, częste wspólne wyjazdy, biesiady i imprezy.
Zdrowie psychiczne oczywiście nieskazitelne. Najlepiej duży zarys narcyzmu, psychopatii i makiawelizmu. Pewnie nie raz słyszałeś o tych mokrych cipeczkach młodych nastolatek na widok seryjnych morderców i listach do nich słanych ( ͡º ͜ʖ͡º).
Duży zakres słów oraz poszerzanie swoich horyzontów poprzez czytanie książek jest niezbędne. Jak wcześniej wspominałem kobiety lubią pełne liczby więc IQ najlepiej niech oscyluje ponad 150 punktów.
Gwarantuję wam, że po spełnieniu tych kryteriów znajdziecie sobie waszą wymarzoną dziewczynę, która was pokocha za cudowne wnętrze. Pracy wiele, czasu mało do dzieła.

#logikaniebieskichpaskow ##!$%@? #wyjsciezprzegrywu #itsover
Agret - Dzieeeeeeeeeń dobry incele i przegrywy. Kolejny dzień w samotnej agonii i bez...

źródło: comment_160997478802Qn0MVBMSmv6WBtMgKmZF.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@Agret: gdyby facet po prawej się opalił, zainwestował trochę czasu w siłownię, mewing + inne ćwiczenia na szczękę, dobrał ciuchy i fryzurę - to byłby co najmniej chadlite.

Jego "prey eyes" wynikają z tego, że on sam czuje się ofiarą. Co ja mówię.. brwi ma specjalnie tak wyprofilowane. Jeśli w oczach dosłownie widać pewność siebie i opanowanie, to efekt też jest inny. A co do wzrostu.. pewnie zaraz padnie, że pewnie
  • Odpowiedz
@Agret: Przypomniało mi się jak kiedyś powiedziałem przy Matce , że Dolph Lundgren to ideał mężczyzny.
Zaśmiała się i powiedziała, "on ideałem? Przeciez jest obrzydliwy, zobacz tylko na ten jego ewidentny przodozgryz"
  • Odpowiedz
@Agret: zapomniałeś o wzroście. Czynnik który zamienił moje życie w bezcelową wegetacje, no chyba że pisząc mężczyzna z automatu ma się na myśli kogoś wysokiego. Przecież facet może być tylko wysoki
  • Odpowiedz
@Agret: no tak napisałeś o 200cm ale obok 20cm i odpłynąłem do świata fantazji wyobrażając sb jakbym posiadał taką haubice. czytanie ze zrozumieniem nigdy nie było moją mocną stroną :)
  • Odpowiedz
@Agret: Połowy tych określeń nie rozumiem.

W wyglądzie zewnętrznym jedną z najważniejszych cech jest szczęka w kształcie V z ładnymi zarysowanymi kościami policzkowymi, jeśli masz cofniętą żuchwę, bądź wadę zgryzu, która powoduje asymetrie żuchwy na tym polu kończy się twoja przygoda z kobietami po prostu przegrałeś. Kolejną bardzo istotną rzeczą jest zgryz, język ułożony stale na podniebieniu w otoczeniu zgryzu w kształcie U. Cera czysta bez jakichkolwiek niedoskonałości. Nos stosunkowo mały
  • Odpowiedz
@void1984: Wstaw jego mordę na tindera i sprawdź ile będzie mieć par po tygodniu to sam się przekonasz że osobnik na zdjęciu jest dla kobiet tak samo widoczny jak końskie łajno wysypane na wsi przy drodze xD
  • Odpowiedz