Wpis z mikrobloga

Co byscie woleli miec 15 lat w roku 1992, chodzic do kina na Terminiatora 2, Nagi Instynkt czy Psy, w koljneych latach liceum obracac mlode jujki przy #dzem i #variousmanx czy miec 15 lat w roku 2020 i sluchac caly czas o tym czy masz zmienic plec, czy masz dac w dupala dla pewnosci, a dla #rozowypasek jedyny model to jak maja robic dobrze gale z tutoriali smieszkow youtubowych #ankieta #pytanie #przegryw #kiedystobylo

Kiedy byś wolał być młodzieńcem?

• Kiedyś kurła.. (ale jestem staryym trepem) 52.1% (49)
  • Kiedyś kurła teraz jest zle (jestem lvl < 20) 25.5% (24)
  • Teraz kurła jest lepiej byc mlodziakiem 22.3% (21)

Oddanych głosów: 94

• 13
  • Odpowiedz
@masska: oczywiscie ze kiedys, wtedy wystarczylo sie myć i kogoś mogłeś znaleźć. Teraz w dobie internetu social mediów i oskariady to jest tragedia
  • Odpowiedz
@xVolR: to prawda i to jakie to byly rodzaje rozowych, biale kruki obecnie #szaramyszkadlaanonka wiekoszsc ale z wygladem >7/10 Harcerki, obozy, kolonie, bez aparatów, bez dowodów, z możliwością robienia pszypałów bez konsekwencji. Tarzanie sie z rozowymi w sianie na polach (ten wzrok kiedy takąmlodą julke przycisniesz w sianie ( ͡° ͜ʖ ͡°))

Wszystko potwarzam, bez zagrożenia że ktoś nagra, upubliczni, nawet jak cos zrobiles przypau to zasieg
  • Odpowiedz
@UmbertoDalleMontagne: bo zrobisz raz cos glupiego i nawet nie wiez kiedy jestes nagrany i wrzucony w net.
A ja robilem duzo przypau akcji.
Po drugie z #rozowepaski probowalem dziesiatki moze setki razy - wyszlo kilka, ale zadne nie wiedzialy o moich poprzednich porazkach, nie bylo zadnego systemu oceny spoleczenej wartosci. ,moglem zdobywac laski 9/10, nie bylo takiej konkurencji jak obecnie, lochy widzą chada z abudabi i to jest punkt odniesiania
  • Odpowiedz