Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Alzena +27
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
4.01 2021
Udziału nie biorą : zielonki, moderacja, kot kaczora, i moja sąsiadka
@kicjow: odkryłeś mnie
@Trochutak: obudowy
To mniej niż 7 dni pracy xd
PS. Ja mam już iPhone, sam zarobiłem na niego i nie chce wygrać jak coś ;)
Jak ktoś się na to nabiera i serio chce telefon to akurat taki nie jest drogi, czemu nie można zaoszczędzić i nie kupić sobie i nie dawać się naciągać na plusy?
Jeśli to by serio było rozdawane to okej, możesz spróbować szczęścia a tu wiesz, że nie wygrasz a „bierzesz udział” xd
Skoro tak bardzo chcesz ten telefon to zamiast na pusto brać udział w #rozdajo wykopowych to mniej niż 7 dni w pracy i masz taki telefon xd
Nie zdziwiłbym się, gdyby autor postu napisał do niego, żeby podał adres bo wygrał, ten by wysłał a potem by ktoś przyjeżdżał albo zamawiał na jego adres xd
@wykry: no autor tego postu tak nie zrobi
@Yanomal: #!$%@? ile razy jeszcze
@ROCKNROLLLA: 5
@Euphor: ok