Wpis z mikrobloga

@laskoka: @cstach: To kup sobie. 7 w takim stanie (bateria do wymiany) kosztuje mniej niż 700zł xd

To mniej niż 7 dni pracy xd

PS. Ja mam już iPhone, sam zarobiłem na niego i nie chce wygrać jak coś ;)
  • Odpowiedz
@cstach: Ja doskonale rozumiem ją. Chodzi w niej, żeby stawić zdjęcie z Google grafika jakiegoś telefonu i podpisać, że się go rozdaje za free czekając na darmowe plusy.
Jak ktoś się na to nabiera i serio chce telefon to akurat taki nie jest drogi, czemu nie można zaoszczędzić i nie kupić sobie i nie dawać się naciągać na plusy?
  • Odpowiedz
@cstach: Bo chcesz wygrać coś co jest fikcją xD I nabierasz się na czyjeś żarty.
Jeśli to by serio było rozdawane to okej, możesz spróbować szczęścia a tu wiesz, że nie wygrasz a „bierzesz udział” xd
Skoro tak bardzo chcesz ten telefon to zamiast na pusto brać udział w #rozdajo wykopowych to mniej niż 7 dni w pracy i masz taki telefon xd
  • Odpowiedz
@Yanomal: Ja? Xd Dlatego, że wiem o fake rozdajo? A ten pan wyżej to nie? XD Jeszcze pisze, że czeka, jak wygra to wygra jak nie to nie XD
Nie zdziwiłbym się, gdyby autor postu napisał do niego, żeby podał adres bo wygrał, ten by wysłał a potem by ktoś przyjeżdżał albo zamawiał na jego adres xd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Yanomal: Ja? Xd Dlatego, że wiem o fake rozdajo? A ten pan wyżej to nie? XD Jeszcze pisze, że czeka, jak wygra to wygra jak nie to nie XD

Nie zdziwiłbym się, gdyby autor postu napisał do niego, żeby podał adres bo wygrał, ten by wysłał a potem by ktoś przyjeżdżał albo zamawiał na jego adres xd

@wykry: no autor tego postu tak nie zrobi
  • Odpowiedz
Dawidowi już psycha siada od czytania tych wszystkich antyszczepionkowych wysrywów jakichś internetowych szympansów którzy myślą że włączyli myślenie bo wyłączyli TV, ale zamiast myślenia to powłączali facebooki i bezgranicznie wierzą w każdy facebookowy shitpost o charakterze antyszczepionkowym xD

@Yanomal: #!$%@? ile razy jeszcze
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Dawidowi już psycha siada od czytania tych wszystkich antyszczepionkowych wysrywów jakichś internetowych szympansów którzy myślą że włączyli myślenie bo wyłączyli TV, ale zamiast myślenia to powłączali facebooki i bezgranicznie wierzą w każdy facebookowy shitpost o charakterze antyszczepionkowym xD

@Yanomal: #!$%@? ile razy jeszcze

@ROCKNROLLLA: 5
  • Odpowiedz