Aktywne Wpisy
Pare dni temu u znajoma z pracy zatrudniła elektryka do przesunięcia gniazdka o meter w lewo, oczywiscie ceny nie ustalili przed tylko w trakcie pracy i jak się dowiedziała że chlop chce 300zł to zaczęła sie termedyja za co itp. Chlop jej rozpisał 50zł zlokalizowanie przewodu dzieki czemu unikneli kucia metrowego rowka, 50zł wykucie otworu + montaż puszki i zaklejenie starej puszki,100zł przedłużanie i łączenie przewodów, 50zł materiał i 50zł dojazd (20km)
wjkp +29
Mirki, czy ja jestem #!$%@? czy ktoś mnie chce po prostu w #!$%@? zrobić? Kupiłem w zeszłym tygodniu kawę na allegro bo była 4zl tańsza niż w Lidlu.
KAWA MIELONA LAVAZZA QUALITA ORO 250G.
Okazało się że kawa jest tragicznej jakości, nie ma smaku, i sam wygląd kawy odbiega od oryginału - jest pełno grudek a także kolor jest inny. Podczas zaparzania bardziej przypomina wodę a nie kawę. Kupuję tą kawę od
KAWA MIELONA LAVAZZA QUALITA ORO 250G.
Okazało się że kawa jest tragicznej jakości, nie ma smaku, i sam wygląd kawy odbiega od oryginału - jest pełno grudek a także kolor jest inny. Podczas zaparzania bardziej przypomina wodę a nie kawę. Kupuję tą kawę od
#remontujzwykopem #remont #kuchnia #majsterkowanie
@darek-jg: co? XD
@fanicieplegobigosu: ja wywaliłem na rzecz dozownika do płynu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Felonious_Gru: nie mam pokrętła, wersja manualna trzeba docisnąć by zamknąć albo ręcznie wyciągnąć a kuleczka w stylu tych co są wewnątrz uchwytów do bitów gdzie kuleczka blokuje wyciągnięcie bita
https://allegro.pl/oferta/korek-sitko-koszyk-duze-8-cm-zlewozmywaka-zlewu-9417267997?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_wyposazenie&ev_adgr=Akcesoria+%C5%82azienkowe,+przybory+kuchenne+oraz+zastawa+sto%C5%82owa&gclid=Cj0KCQiA0MD_BRCTARIsADXoopYdntvZsA_J_HGLYvp1W7L_TT1n98g8d-7NtuLIwkK-HJqNsxm04I8aAtZnEALw_wcB
@jedrek1212: Z takim brudem?
Napisałem, do czego się odnoszę.
;>
@ConanLibrarian Masz rację, ale to nie jest sedno sprawy ( ͡º ͜ʖ͡º)