Aktywne Wpisy
#gielda #xtb
XTB reklamuje się mówiąc, że oferuje 0% prowizji na zakup akcji i ETF do 100.000EUR miesięcznie. Wydaje się, że ich marketing celuje głównie w "przeciętnych" ludzi (XTB jest sponsorem KSW, Kanału Sportowego, Kanału Zero), a średnia zarobków w Polsce to około 2.000EUR.
Mało, który Polak kupujący akcje/ etf przekracza ten miesięczny limit, a serwery, pracowncy w liczbie 1000+, nieruchomości, reklamy itd same się nie opłacą. Odpowiedzią są oczywiście kontrakty CFD, ryzykowne instrumenty finansowe z dźwignią, na których większość grających traci.
Pewnie
XTB reklamuje się mówiąc, że oferuje 0% prowizji na zakup akcji i ETF do 100.000EUR miesięcznie. Wydaje się, że ich marketing celuje głównie w "przeciętnych" ludzi (XTB jest sponsorem KSW, Kanału Sportowego, Kanału Zero), a średnia zarobków w Polsce to około 2.000EUR.
Mało, który Polak kupujący akcje/ etf przekracza ten miesięczny limit, a serwery, pracowncy w liczbie 1000+, nieruchomości, reklamy itd same się nie opłacą. Odpowiedzią są oczywiście kontrakty CFD, ryzykowne instrumenty finansowe z dźwignią, na których większość grających traci.
Pewnie
![saakaszi](https://wykop.pl/cdn/c3397992/saakaszi_PHrMZJ16MS,q60.jpg)
saakaszi +349
Bosak stwierdził że nie rozumie w jakim celu został zatrzymany Romanowski i że to wszystko to pokazówka XD
Później dodał że są zwolennikami wyjaśnienia tej sprawy, ale siła zatrzymania powinna być używana na ile to jest niezbędne.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #polska #prawo #bekazpisu #polityka #sejm
Później dodał że są zwolennikami wyjaśnienia tej sprawy, ale siła zatrzymania powinna być używana na ile to jest niezbędne.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #polska #prawo #bekazpisu #polityka #sejm
![saakaszi - Bosak stwierdził że nie rozumie w jakim celu został zatrzymany Romanowski ...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/203797679ac56292c4fe7f2a24d19b9da3521aa56e723031642177f527e47244,w150.jpg?author=saakaszi&auth=924e869cd378d247dc9cc42017dcbc35)
źródło: xd12
Pobierz
- 24 lutego o godzinie 2:05 kupiłem w USA na odległość samochód. 20-letni Chevy Express z benzynowym silnikiem 5.7l (na zdjęciu), którym 17 marca miał nam posłużyć do odbycia pierwszej w życiu podróży po USA
- 31 marca na skutek pozostania w Polsce i dużej ilości czasu z powodu załamania się branży turystycznej wpadłem na spontaniczny pomysł otwarcia kanału kulinarnego, który debiutuje tydzień później i zyskuje nazwę Top Gar
- 14 kwietnia nie odbył się mój planowany z @kania-19 ślub w Las Vegas, jak zamawialiśmy obrączki to nie znaliśmy jeszcze daty więc jest nie wygrawerowana, ale teraz myślę że wygraweruję i przekreślę tę datę :D
- 24 listopada wprowadzam do mieszkania z którego wyprowadziliśmy się 1 sierpnia, a które w tym czasie przeszło generalny remont. Pierwszy raz w dorosłym życiu będę mieszkał bez współlokatorów, których łącznie było 23.
W styczniu 2020 miałem już dokładnie niemal co do dnia zaplanowane pierwszą połowę roku, dziś nie wiem co będzie za 2 tygodnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) i nie mam żadnych konkretnych planów. To całe covidowe szaleństwo wywróciło trochę moje życie do góry nogami, ale na szczęście ja i wszyscy moi bliscy byliśmy zdrowi. Gdyby ktoś rok temu powiedział mi, że tak będzie wyglądał 2020 to zdecydowanie bym mu nie uwierzył.
Mam nadzieję, że w roku 2021 będzie lepszy od 2020. Nie tylko dla mnie, ale również dla Was.
Wszystkiego Najlepszego!
MG78
Tagi luźno związane z tematami #2020 #roadtripbus #kuchniamg78 #samochody
źródło: comment_1609501499rH98K28o2qHn1IwA7Mkclo.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Kuchnia przed
źródło: comment_1609501930waYFeGzQcKFWiJCNvYo9BW.jpg
Pobierzźródło: comment_1609501955mHMWxUKyHlDBBRQXpVYzpe.jpg
Pobierzźródło: comment_1609502083goNTUbHLxNQbHb52PBEX2x.jpg
PobierzNa początku stał niedaleko domu człowieka, który pomógł mi go kupić. Musiał on jednak przestawiać go dwa razy w tygodniu ze względu na sprzątanie ulicy. W czerwcu trafił na bazę polskiej firmy transportowej, dzięki uprzejmości jednego z kierowców, który gdzieś na grupie FB przeczytał o moim problemie ze znalezieniem miejsca dla fury,
stara też niczego sobie