Zamierzam kupić swój pierwszy zegarek i waham się pomiędzy Casio GW-M5610-1ER a Casio GBX-100-1ER. W pierwszym kusi mnie jego styl, ponadczasowość, solidność oraz niezawodność (solar i radio). W drugim zaś modelu szalenie podoba mi się pokazywanie informacji o Słońcu, Księżycu i może krokomierz. Są to w duje mierze informacje całkowicie bezużyteczne dla mnie, jednak działają na moją wyobraźnię. Nie planuję korzystać z Bluetooth i podłączać go pod telefon.
Zamierzam by wybrany model był jedynym, codziennym zegarkiem, noszonym praktycznie non stop. Nie rozważam tworzenia kolekcji.
Jestem osoba pracującą przed komputerem w domu lub biurze. Z aktywności fizycznych to jeżdżę na deskorolce, rowerze i trochę wędkuję.
Moglibyście proszę mi coś doradzić, jakoś wpłynąć na mój wybór lub po prostu podzielić się swoimi doświadczeniami z tymi modelami. Obejrzałem wszystkie recenzje, przeczytałem wszystkie posty i wątki w internetowych i za cholerę nie mogę się zdecydować, a mam dziwne wrażenie, że to ważki wybór w moim życiu wpływający na jego jakość w przyszłości :)
@afro2000 polecam m5610, bezobslugowy, czytelny, ściany, wstrzasy mu nie straszne :) idzie dorwac ponizej 400 od czasu do czasu. Jak dla mnie świetny zakup, tym bardziej, ze jego stylistyka trafia w twoje gusta
@fi9o co do krokomierz to nie przesadzaj. Mam casio z krokomierzem a kiedyś miałem Samsunga. Owszem casio nabije jakieś kroki machając łapą jednak przy chodzie czy biegu kroki się zgadzają
Zamierzam by wybrany model był jedynym, codziennym zegarkiem, noszonym praktycznie non stop. Nie rozważam tworzenia kolekcji.
Jestem osoba pracującą przed komputerem w domu lub biurze. Z aktywności fizycznych to jeżdżę na deskorolce, rowerze i trochę wędkuję.
Moglibyście proszę mi coś doradzić, jakoś wpłynąć na mój wybór lub po prostu podzielić się swoimi doświadczeniami z tymi modelami. Obejrzałem wszystkie recenzje, przeczytałem wszystkie posty i wątki w internetowych i za cholerę nie mogę się zdecydować, a mam dziwne wrażenie, że to ważki wybór w moim życiu wpływający na jego jakość w przyszłości :)
Z góry dzięki
#zegarki #gshock