Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 21
Jeszcze trochę i bym jej tam rozrysowal co to #blackpill ale stwierdziłem, że to już nie tym razem (bez kitu zdarzyło mi się kilkukrotnie u jakiejś divy dłużej rozmawiać na ten temat

@TestoDepot: Nie wiem czy blackpillowanie div byłoby właśnie skuteczniejsze od blackpillowania zwykłych kobiet. W końcu do niej raczej nie przychodzą modele i wiedzą jaki jest tego powód.

oczywiście często używałem zamienników wielu pojęć, no bo bez
  • Odpowiedz
@TestoDepot: ciekawy wpis. Przy okazji, zainspirowany m.in. Twoimi wpisami uznałem, że też zaznam #chadowezycie. Na ten moment próbuję redukcji, jeśli efekt nie będzie wystarczający, aby różowe do mnie śluzowały, to wybieram się na roksanke
Zaznam stylu życia Chada, w zgodzie, albo przeciwko hipergamicznym instynktom femoidów! ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
jak jakas laska chce real pic bydlaka

@Dzokatazullo: no były takie wariatki [], nawet nie tylko divy (ale z nie-divami nigdy do niczego nie doszło bo z reguły były w ogóle z drugiego końca Polski)

@a-lexis: dzięki, z czasem może pojawią się inne wpisy w tym klimacie bo jak sięgnę pamięcią to coś jeszcze
  • Odpowiedz
@TestoDepot: i ty twierdzisz że nie masz wyglądu skoro cię divy wyrywają? XD Na ile siebie oceniasz z facjaty?

Diva uznaje to za żart i mówi: ''Nie żartuj, to dopiero by było – mam syna w twoim wieku.

Miałem coś podobnego. Czasem wpadałem (panna przepadła) do 50-letniej niskobudżetowej divy która przy pierwszym spotkaniu, na wejściu zapytała się czy zostaję, jakby chciała mnie zniechęcić, twierdziła że mógłbym być jej synem i
  • Odpowiedz
Pod koniec stało się jednak coś ciekawego – rozliczamy się, a ona nagle mówi ''nie zrozum mnie źle, ale w twoim wieku to nie wiem czy to jest do końca takie dobre'' i... bierze o 50zł mniej niż ustalona stawka. Dopytuję dlaczego, ale ona nie odpowiada i mówi tylko ''leć już''.

@TestoDepot: hmm dałeś mi do myślenia trochę, myślałem, że niektóre prostytutki nie chcą młodych klientów z bardziej "praktycznych" względów,
  • Odpowiedz