Wpis z mikrobloga

Ci co mówią, że wszystkie zakończenia smutne to w ogóle ograli zakończenie z Panam czy tylko widzieli na filmikach? [spoilery] Emocje są mega pozytywne, że opuszczamy to całe problematyczne miasto po trudnych walkach które stoczyliśmy przed chwilą, na dodatek ze swoją karyną, a w tle leci nastrojowa muzyka, wszystko idzie w 100% idealnie podczas ucieczki. A i nikt nie panikuje, że to ostatnie pół roku tylko bohaterowie są dobrej myśli.
#cyberpunk2077
  • 7
@xiv7: Pewnie dlatego, ze to tylko 6 miesiecy, chociaz Misty uklada ci tarota w napisach koncowych i mowi, ze bedzie dobrze, takze no nadzieja jest. Ale prawda jest taka, ze skoro Alt i Arasaka nie potrafią naprawić tego to kto niby inny by to zrobil? Jacys nomadzi? Prosze cie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ma w tej grze szczesliwego zakonczenia, no chyba ze dla Johnnego - on
@rskk: No to zamknięcie w Mikoshi to imo głupota, nie wierzę, ze arasaka by sie z tego wywiazala. Z tym zakonczeniem jako Legenda, no to sie zgodze - jakas szansa jest.
@Marcines: a czemu niby nie? V. to cholernie utalentowany najemnik. Gość, który #!$%@?ł samemu Adamowi Smasherowi i Odzie. Jego umiejętności dla Arasraki są imho cenne. Przywracają go do życia z warunkiem "pracujesz tylko dla nas". Do tego Takemura, który jest po naszej stronie jeżeli przeżył. Widzę w tym jakąś szanse.
@xiv7: No dla mnie to zakończenie było mega pozytywne i praktycznie idealnie wpasowywało się w to jak grałem, do historii postaci jaką wykreowałem.