Wpis z mikrobloga

Wszyscy wykopujący to propagandowe pseudoznalezisko ze źródłem wPotylice Karnowskich powinni trafić na jakąś listę pt. „Pisowskie dzbany” albo „kryptopisowcy”. Oczywiście nie dziwi, że przeglądając listę rzuciło mi się w oczy kilku Konfederatów, jak np. @L3stko

PS. Jak wam niewiele potrzeba... ech, to aż żenujące... Dlatego jestem za federalizacją UE. Polaczki nie potrafią bawić się w demokrację, niech mądrzejsi ludzie nami rządzą

#konfederacja #bekazprawakow #4konserwy #neuropa #polityka
r.....6 - Wszyscy wykopujący to propagandowe pseudoznalezisko ze źródłem wPotylice Ka...

źródło: comment_1609074400EPcoKqBavVdrz2giEnFriN.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rorf46: Kompetentny rząd załatwiłby jeśli nie możliwość tranzytowego przejazdu i powrotu do domu na święta tirowców to przynajmniej zapewnienie godziwych warunków na miejscu przez Brytyjczyków, którzy są podobno sojusznikiem PIS-u w postaci rządzących tam konserwatystów, z którymi byli w jednej frakcji w europarlamencie.
  • Odpowiedz
@rorf46: najśmieszniejsze to byłoby gdyby po federalizacji Adolf Hitler zmartwychwstał, ah, oczyma duszy widzę tą falę uderzeniową po pęknięciu zadów milionów postępaków i euroentuzjastów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rorf46: podobno po 2WŚ już nigdy w Europie miało nie być żadnych straszliwych wojen ani zbrodni wojennych, a potem okazało się że za inspiracją świeżo zjednoczonych Niemiec wybuchły wojny jugosłowiańskie i nawet NATO się przyłączyło do terroryzowania biednych Jugosłowianów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@rorf46: wszystko może się wydarzyć w ciągu 50 lat, a ja w przeciwieństwie do ultradefetystów wolałbym uniknąć sytuacji w której bylibyśmy przyspawani do narodu niemieckiego który, z racji swojego zdyscyplinowania, potrafi się obrócić ideologicznie o 180 stopni w ciągu kilku lat
  • Odpowiedz
a ja w przeciwieństwie do ultradefetystów wolałbym uniknąć sytuacji w której bylibyśmy przyspawani do narodu niemieckiego

@kksu: na szczęście wybraliśmy bramkę nr.3 czyli zero sojuszy, ew lizanie dupska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz