Wpis z mikrobloga

Podchodzę do zdrapek bardzo sceptycznie i zwyczajnie nie gram, natomiast na jakieś 5 zdrapek które znalazłem na chodniku 3 były wygrane.
Z godzinę przed wigilijna kolacją wyskoczyłem do żabki po ostatnie zakupu, mijam okoliczny skwer po czym zauważał kątem oka zdrapkę. Minąłem ja po czy zatrzymałem się i przypomniały mi się wcześniejsze zdrapki, które okazały się wygrane. Wróciłem do niej, biorę do ręki i widzę 3 takie same znaki kontrolne, już wiedziałem ze jest wygrana. Szybki przelot wzrokiem po liczbach i cyk 20zl ( ͡° ͜ʖ ͡°) . #chwalisie #pieniadzelezanachodniku #lotto #zdrapki #zdrapka #wykopskubietotalizatora
DESiGNER86 - Podchodzę do zdrapek bardzo sceptycznie i zwyczajnie nie gram, natomiast...

źródło: comment_1609017383oe0Ya8f2nYbT9gf7NT4gJV.jpg

Pobierz
  • 11
@l-_-l haha 4 cyferki są to 10 tys kombinacji przecież. Weź przemysł. Jak wychodzi jakąś zdrapka to jest jej w #!$%@? i w takiej serii jest wygranych więcej na pewno niż 10tys. Te 4 cyferki muszą się powtarzać. Ta baba co Ci oddała zdrapkę po wypłaceniu pieniędzy była pewnie #!$%@?
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@d601: dlatego numer kontrolny jest ściśle powiazany z numerem zdrapki, to drukuje się razem na potwierdzeniu wypłaty. Najwidoczniej temu kolesiowi wisiała złotówka w tą czy tamtą.