Aktywne Wpisy

Zarzutkkake +4
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj link
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Naprawdę nie spodziewałem się, choć mogę się mylić, że w Valiancie będziemy narażeni na spadek jakości spowodowany pogonią za jakąś niepotrzebną, trykociarską integralnością fabularną. Rozczarowanko w tym przypadku, jakby smutne nie było, nauczyło mnie dwóch rzeczy. Po pierwsze, nie zawsze można za potknięcia winić scenarzystę. Po drugie, uwielbiana przeze mnie niegdyś złożoność i względna spójność barwnych, peleryniarskich uniwersów bardzo często zjada własny ogon. Potrafi tym samym sprawić, że zaskakująco udany tytuł o stereotypowo skonfliktowanym raptusie nagle zawróci na niewłaściwe tory i nawet całkiem fajny tom wypadnie w efekcie kiepsko. Nie ma sensu teraz rezygnować z kompletowania, jeśli zebraliście już poprzednie części, Valiant szykuje bowiem coś większego i szczerze wierzę, że ich plany mogą zaowocować legitnym dobrem. Musiało się to jednak najwyraźniej odbyć kosztem jakości jednej z najbardziej zaskakująco satysfakcjonujących serii superbohaterskich. Szkoda, nawet jeśli już do tego przywykliśmy.
Recenzja komiksu X-O Manowar tom 4. Wizygot
#komiks #komiksy #nerdheim