Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +102
mam 43 tagów na czarno x__x
w niezłej bańce żyję
w niezłej bańce żyję

MaNiEk1 +198
Musiałem pożegnać dzisiaj tego oto Zgredka :(
Nie sądziłem, że dla starego chłopa to będzie takie trudne przeżycie, miziajcie swoje psiury jak najczęściej
#psy #smutnazaba
Nie sądziłem, że dla starego chłopa to będzie takie trudne przeżycie, miziajcie swoje psiury jak najczęściej
#psy #smutnazaba
źródło: temp_file6916854986125535072
Pobierz

#failedminis <<< obserwuj/ czarnolistuj
Dzisiaj skończyłem małą dioramkę, dla boga krwi, żeby przetestować czy materiały nadają się na większy projekt. I nadają się. Jako, że sklepy budowlane w Germanii są otwarte tylko dla budowlańców(i to nie wszystkich) (a jak jestem na urlopie to mnie nie wpuszczą bez karty budowlańca której nie mam xDD) to niestety większy projekt musi poczekać. Dodatkowo użyłem pierwszego lepszego pędzla z brzegu więc zostawił włosy na całej dioramie zanim zauważyłem że coś nie gra w teksturze czarnej farby xDDD Dają w sumie spoko efekt po malowanku. Ogólnie miał to być podest do robienia zdjęć minisom, ale jak zobaczyłem dziure na czarnej skale wiedziałem, ze chce ją wypełnić krwią.
Materiały użyte, to: pianka do osłony podróżnej centrali przeciwpożarowych (xD), akryl malarski, odrobine dark earth texture od vallejo, czarna, szara i biała akrylowa farba, blood for the blood god, vallejo water texture i pomalowana już ręka z resztek po składaniu warhammerów :D
źródło: comment_16085607043rhFhYdKWd2uKC5Dz7E5Fq.jpg
Pobierzźródło: comment_1608560727ceFSCaEFAT9szejGCEyXy6.jpg
Pobierzźródło: comment_1608575157qA5BvgyoKUNTp9CGHaQIfz.jpg
Pobierzźródło: comment_1608575277albLML53b4iwByA3Gaf612.jpg
Pobierzźródło: comment_1608575303eU0UmMxlO961qlPedCQ1uF.jpg
Pobierz