Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +759
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zagadał do mnie holender na fb który zbudował gimbal antenowy na jacht i działa (pierwszy w eu nie będę)
#holandia - holendrzy potrafią zagadać po polsku dopóki nie wiedzą że jesteś tanią siłą roboczą ze wschodu jak widać.
#zeglarstwo działa to tak:
https://youtu.be/THoQVlFhIhE
Imo ten tracker można wykorzystać do nawigacji po gwiazdach (tylko jeszcze za cienki jestem żeby to zrobić)
#othernet #elektronika
#krotkofalarstwo bo ciekawe
Bardzo fajny pomysł, a dałoby radę stabilizować yagi-uda albo inna kierunkową celem dostępu do lądowej sieci komórkowej?
Mi się marzy, trochę inny projekt - Pelęgacja na rotorze (gimbal to zdecydowanie za dużo), jak znajdzie aktywność to wali w tamta stronę RTTY przez minutę, w międzyczasie robi krótkie przerwy aby sprawdzić czy transmisja nadal trwa. W szczególności do gaszenia sieci WIFI w paśmie radioamatorskim oraz dronów (1.2GHz-5.8GHz).
Tylko że na jachcie to nie ma sensu