Wpis z mikrobloga

@Glos_normictwa: też czujesz nostalgię i pociąg do tej biedy z początków XXI wieku? ponure blokowiska, rozmemłany śnieg i stare auta na czarnych blachach

mmm kiedyś to było ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
mądry i elokwentny Warszawiak i głupi Ślązak.

@Scoobek: Ja tak nie odbierałem. Raczej cwaniaczek warszawiaczek i świrnięty chop ze Ślunska. Był jeszcze żul co sepił na piwo i sprzedawa wszystko metalik p[rawie nówka, Karlikowa, Andzia, brat Andzi biznesmen co mu Bercik interesy niszczył, jeszcze mały Bercik potem doszedł. No i Alojz oraz Kipa. Czasem pojawiał się ten młody co z Hanke grał w kabarecie.
Jak dla mnie serial choć nie
  • Odpowiedz
@Kejran: jakies 3 miesiace temu pomyslalem podobnie, myslalem sobie ze czemu tyle lat tego juz nie ogladam jaki to jest sztos. Obejrzałem okolo 10 odcinków i jadą ciągle na tych samych motywach, nic nie zmierza w zadnym kierunku, wszystko jest losowe i z czasem z co raz mniej smiesznego robi sie co raz bardziej zalosne i przewidywalne. Temat dobry na dwa odcinki max, pozniej co raz gorzej.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kejran: Nienawidzę tego serialu. Pomijając bezsensowną fabułę to jest #!$%@? po prostu jako film.
Piszę to jako Ślązak.
  • Odpowiedz
@Kejran polecam sprawdzić dokładniej ten serial. Na początku wydaje się taki normalny i nudnawy ale potem twórcy odpłynęli i robili naprawdę #!$%@? akcje :D
  • Odpowiedz