Aktywne Wpisy
Van-der-Ledre +20
Osobiście uważam, że jeśli miała by nastąpić jakakolwiek inwazja, na większą skalę ze strony inteligencji pozaziemskiej, to następnym krokiem będą zakłócenia systemów informatycznych/komuniakcji. Jeśli zostały wysłane rzekomo jakieś drony zwiadowcze, to kolejnym krokiem jest zakłócanie np. internetu, przechwytywanie sygnałów, ogólne zapozanawanie się z naszą infrastrukturą cyfrową, powodując jej szwankowanie. Byłby to kolejny punkt "zwiadu" przed działaniami militarnymi. Oczywiście dalsze "drony zwiadowcze" byłyby wysyłane. Tym razem możliwe że nad obiekty czysto strategiczne jak
BayzedMan +53
Prosze panio, my nie wiedzieli, my chcieli spekulować na zbożu, nam powiedzieli żeby kupywać my podpisali i nie wiedzieli i teraz cza płacić, państwo pomuż
-Nie sprzedałem zboża po żniwach, bo cena miała rosnąć. Teraz nie mam komu sprzedać, a o cenach nie ma co mówić - mówi jeden z uczestników akcji.
-Czujemy się oszukani. Kilka miesięcy temu mówili nam, żeby kupować nawozy, bo taniej nie będzie a może zabraknąć. Sytuacja się
#fpv #drony
To wygląda tak, że jak go uzbroję to kręci się na jałowych, i w zakresie 0-15% gazu słyszę, że obroty się zmieniają, ale jak dam wyżej to obroty lecą mega do góry i nawet jak dam znowu na sam dół gaz to są dosyć wysokie
Właśnie wróciłem z latania, było w pytę! Lata się o wiele lepiej niż w Liftoff, quad ma jakby więcej bezwładności gdy dam gaz na zero. No zabawa przednia, ale jakież było moje zdziwienie że istnieją niewidzialne gałęzie XD O jedną lekko zahaczyłem, ale quad od razu skorygował lot. Muszę tylko ogarnąć jak zamontować kamerkę, mam jakąś pseudo sportową co waży ze 140 gram i
@Varien: nie zrobiłeś tego raczej
Sprawdź czy masz RSSI poprawnie zamapowane w zakładce Receiver i czy masz odznaczone "analog rssi" (lub podobnie brzmiące). Na
Czym mógłbym zastąpić taką gumową osłonę na antenę odbiornika jak pic rel. To jest jakaś specjalna guma? Ta zaślepka jest konieczna? Akurat mi się zerwała jedna, nie mam zapasowych a zanim zamówię to minie trochę czasu. Taka zwykła rurka silikonowa z budowlanego będzie git?