Wpis z mikrobloga

Grindowanie ligowych SBC jest niemożliwe :( W 19tce wyciągnąłem 7 albo 8 ikon i TOTS Mbappe z ligowych SBCków, łącznie mój klub miał koło 40-50 milionów wartości, może więcej, już nie pamiętam. #!$%@?ło się te SBCki i na koniec brało się najwyższy OVR, którego się przepalało w SBC o ikonę... a teraz - nie dość, że paczki tragiczne, drop tragiczny, to jeszcze połowa paczek niewymiennych + za zrobienie całego seta jakaś mierna paczka zamiast gracza do wyboru

Eh, szkoda noooo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#fut
  • 14
@Pyra1: ja w 19tce to już na pamięć wszystkie top5 lig znałem i ewentualne zastępstwo, na wypadek gdyby jakiś grajek miał IFa albo coś, że go nie było w paczce... a teraz kurła nie ma nic :(

@chim3ra: dokładnie, inwestowanie pod pewne ligi to był też super fun i potem opychanie różnych srebrnych ŚO za 6-10k. Aeh :(
@FanRuskichPierogow: ja 20stki nie tknalem, tu mnie coś podkusilo i kupiłem i jestem mega rozczarowany. 19stka mi się dużo bardziej podobała, szczególnie pod względem eventów i składów. Tu mam wrażenie, że każdy już lata z #!$%@? składem, a co chwilę i tak wychodzą kolejne jeszcze bardziej dokokszone karty. O sbc to nawet się nie wypowiadam, bo wiadomo że to padaka.
@FanRuskichPierogow: w tamtym roku defensywa Sheffield była kosztowna( ͡° ͜ʖ ͡°) ale najpierw robilem 14 paczek, później te cięższe ale i tak zawsze plus :) w porównaniu do 20 lipa totalna pod kazdym względem, sbc, zadania, te mecze towarzyskie gdzie teoretycznie gracz z 10 ligi może trafić na gracza z 1. Jak tak zrobią ze swapami nawet nie tykam bo szkoda nerwów, w rivals nawet jak ktoś
@FanRuskichPierogow: cisnąłem ale w 20tce jak dali gówno paczki to sobie odpuściłem i po cichu liczyłem że w tej fifie to jakoś naprawią a #!$%@? jeszcze mocniej... zepsuli jedną z najfajniejszych rzeczy w grze. nawet kupując z rynku sreberka do jakiegoś nimes olympique czy stade de reims sie robiło profit przy odrobinie farta
jesli jesteś tym kim myślę że jesteś, to pamiętam xD