Wpis z mikrobloga

a na tym calym geeforce NOW to ogram tego cp77 w wiekszosci na najwyzszych ustawieniach? i czy z RTX? a rozdzielczosc jaka mnie interesuje to zwykle fullHD 1920x1080

bo komp ledwo sie na minimalne lapie pewnie bym musial grac ze wszystkim na low w 30 klatkach max

da rade te gf now przetestowac za darmo przed zaplaceniem 25zl czy teraz nie ma szans i kolejki po 10 godzin?

a i jeszcze jedno pytanie - na czym polega identyfikacja mojego konta steam na ktorym mam cp77 do gf now - czy to idzie przez openID steama czy jednak musze sie logować na steama w gf now i widzą wszystkie moje dane logowania?

#geforcenow
  • 11
@mohawk: No masz wtedy priorytet i czekasz krócej, rowniez masz dłuzsza sesje,6h w darmowym pakiecie 1h. Co do logowania nia steam to ja sie nie boje, login to zadna wiedza tajemna, hasło zakropkowane, nawet zakładajac opcje ze jakis keylogger to spisuje to nadal jest token steam wymagany do zalogowania, no chyba ze nie masz tego włączonego
@OsraneMajtyXD: czyli to jest tak że musze najpierw pobrać aplikacje na windowsa tego calego gf now i potem w jej ustawieniach sie loguje na stima czy najpierw łącze sie z jakims serwerem i tam sie loguje na stima? czy tak grajac widac na moim koncie stimowym że gram w cp77 i czy mozna robic skriny ktore potem zapiszę na swoim koncie stimowym?
@mohawk: pobierasz gf now, zakladasz konto na tym gf now, wpisujesz cyberpunk i dajesz "Graj" tylko zaznacz opcje ze na steam, czekasz w kolejce az sie zwolni "stanowisko" jak sie zwolni to odpala sie obraz, masz okno logowania steam, logujesz sie i grasz, co do screenów jeszcze nie sprawdzałem, ale tak, normalnie widac na steam ze grasz w cp
@Goronco: a jak z jakością obrazu, bo na tej stadii mam wrażenie i w sumie tak jest, że obiekty na dalszym planie się rozmazują - strasznie mnie to denerwuje i zastanawiam się nad zwrotem