Wpis z mikrobloga

Ja też mam od wczoraj status „wysłane” i ani widu ani słychu po przesyłce. Trzeba było brać na paczkomaty, a to zachciało się ze względu na przedświąteczny szał odbioru w sklepie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Aleksanders_
@Pust3lnick: Na infolinii dowiedziałem się że kurierzy pracują na maksymalnych obrotach i wiedzą że cyberpunk to ważna premiera i chcą ją dostarczyć jak najszybciej. Po poinformowaniu pani na infolinii, że konkurencja się wywiązała i tym, że gry są dostępne od rana, powiedziała że mają inny ustrój niż inne firmy i gra dzisiaj będzie. Także czekam i miejmy nadzieje że mówiła prawdę.
@Pust3lnick: Mam złe wiadomości. Znowu dzwoniłem na infolinię empiku bo po skontaktowaniu się na facebooku dostałem informacje że przesyłka jest od wczoraj w sklepie i oczekuje na dodanie do systemu. Po dodzwonieniu się dowiedziałem się że paczki dzisiaj nie będzie tylko będzie jutro bo dostawy do salonów empik są realizowane rano. Naprawdę żałosne to co robią.
@Aleksanders_: Żeby nie bony, które miałem do wykorzystania w Empiku, to w życiu bym tego sklepu nawet kijem nie dotknął. No cóż, chcieliśmy przyoszczędzić, to teraz będziemy mieli opóźnione paczki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Aleksanders_: Jest dokładnie tak jak pisałeś Mireczku. Byłem przejazdem akurat niedaleko Empiku, zaszedłem więc do nich i zapytałem o tą przesyłkę, a w odpowiedzi usłyszałem: „No powinna dzisiaj być, ale najwidoczniej kurier zawalił, może będzie jutro”. Niech się wypchają, wybieram się w podróż do Brazylii, a u nich anuluję, niech mi zwracają powoli środki, nie pali mi się z tym. Niech sobie teraz kurier wsadzi w 4 litery to pudełko aż