Aktywne Wpisy
tobaccotobacco +1109
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
kamil-talaga-18 +742
Najważniejsza rzeczą którą musi zrobić opozycja i ma od mnie głos w przyszłości to odciąć kościół od polityki i opodatkować.
Kto chce niech sobie łoży na kościół, a nie tak jak robił PIS jakieś datki z publicznych pieniędzy i mówię to jako osoba wierząca.
Brzydzę się tą instytucja zwana kościołem.
#wybory
Kto chce niech sobie łoży na kościół, a nie tak jak robił PIS jakieś datki z publicznych pieniędzy i mówię to jako osoba wierząca.
Brzydzę się tą instytucja zwana kościołem.
#wybory
(w obu przypadkach Gigabyte EAGLE z tym, ze w morele w sumie przez przypadek wzialem wersje OC przez co z wysylka wyszla mnie 2200 zl a zwykly EAGLE z xkom 2100 zl)
X-kom - 15:04 zamowienie i mail, ze bedzie do odebrania w salonie 31.12.2020
Morele - 15:01 zamowienie i mail, ze wysla 8.12.2020 (kurier pobranie)
Jak tam u was? Ktos w ogole dostal karte od razu jesli chodzi o xkom i morele?
#pcmasterrace #nvidia #rtx #rtx3060ti #kartygraficzne #komputery
Jak chcesz znalazlem na mediaexpert 3070 do kupienia na jutro https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/karty-graficzne/karta-graficzna-palit-geforce-rtx-3070-gamingpro-8gb-gddr6
@ProwojMiliten: no wlasnie pierwsze info od moreli bylo takie, ze nie wiemy i co nam zrobisz (ktos wrzucal screena z tej formulki na tagu) ale juz poczekam do 8.12. Nie chce mi sie kombinowac. Poza tym jak ogarnalem, ze sa od reki na mediaexpert to same Gainwardy i Pality a wole tego Gigabyta :P
@rock-man: a jaki model wziales?
Anulowałem to zamówienie w morele bo denerwuje mnie, że sprzedają czego nie mają na stanie w danej chwili (a nawet w danym tygodniu czy dwóch..) . A pality i ganwardy w sumie też są spoko, ale no trzeba dopłacić z tą stówkę