Wpis z mikrobloga

Z 3060 Ti probowalem szczescia w morele i xkom. No i wyszlo tak:
(w obu przypadkach Gigabyte EAGLE z tym, ze w morele w sumie przez przypadek wzialem wersje OC przez co z wysylka wyszla mnie 2200 zl a zwykly EAGLE z xkom 2100 zl)

X-kom - 15:04 zamowienie i mail, ze bedzie do odebrania w salonie 31.12.2020
Morele - 15:01 zamowienie i mail, ze wysla 8.12.2020 (kurier pobranie)

Jak tam u was? Ktos w ogole dostal karte od razu jesli chodzi o xkom i morele?

#pcmasterrace #nvidia #rtx #rtx3060ti #kartygraficzne #komputery
  • 12
@woleratler: ja zamówiłem w morele o 15:01 i o 20 nawet nie wiedziałem czy zrealizują, na meile nie odpowiadali, a na infolinie kolejka ponad 50 minut. W międzyczasie trafił się na mediaexpert więc zamówiłem ok. godziny 20 i jutro mam do odbioru więc ¯\_(ツ)_/¯
@bonus: 3060 Ti mi wystarczy, ale dzieki za cynk :)
@ProwojMiliten: no wlasnie pierwsze info od moreli bylo takie, ze nie wiemy i co nam zrobisz (ktos wrzucal screena z tej formulki na tagu) ale juz poczekam do 8.12. Nie chce mi sie kombinowac. Poza tym jak ogarnalem, ze sa od reki na mediaexpert to same Gainwardy i Pality a wole tego Gigabyta :P
@rock-man: a jaki model wziales?
@rock-man: płaciłem przy odbiorze, żadnego maila o ew. opóźnieniach nie dostałem. Trochę ich jednak musieli mieć, bo widziałem w szafce, z której wyciągali moją, jeszcze jakieś kilkanaście takich samych pudełek.
@woleratler: no ja trafiłem na jakiegoś pojedynczego Eagla w ME bo jak kupiłem to już był niedostępny xD
Anulowałem to zamówienie w morele bo denerwuje mnie, że sprzedają czego nie mają na stanie w danej chwili (a nawet w danym tygodniu czy dwóch..) . A pality i ganwardy w sumie też są spoko, ale no trzeba dopłacić z tą stówkę