Aktywne Wpisy
Jest tu też ktoś skąpy i dusi grosz jak ja ?
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
artur-klocek +35
Polityczna przyszłość po 13 lipca 2024 roku...
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
To tego samego dnia udało mi się umówić z dziewczyną z tindera na spotkanie, które miało odbyć się dzisiaj (wcześniej nie mogłe, hehe).
Pierwszy raz udało mi się znaleźć na tinderze dziewczynę z okolicy, która wyglądała legitnie i, jak to laska, jakoś bardzo zaangażowana w rozmowę nie była, ale odpowiadała pełnymi zdaniami, nawet potrafiła się sama odezwać i zapytać jak tam mi dzień minął.
I wiecie co? Wystawiłą mnie oczywiście xD Dosłownie kilka minut temu wywaliła również mnie z par. Aż przypomniały mi się moje słowa z wpisu który podlinkowałem powyżej "Za każdym razem, gdy dostaje nadzieję, rzeczywistość szybko to weryfikuje to jako kłamstwo."
I w sumie nie przejąłbym się tym jakoś szczególnie, gdybym miał na jej miejsce inne laski z OKOLICY, z którymi mógłbym się umówić. A tak nie mam.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wczoraj poznałem nową fajną laskę w pracy. Szybko nawiązaliśmy ze sobą kontakt i przegadałem z nią kilka godzin. Bardzo ładna, skromna dziewczyna, lubi długie spojrzenia w oczy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W pewnym momencie gdy była w innym pomieszczeniu a na jej telefon przyszła wiadomość, wziąłem jej telefon i zobaczyłem na jej ekranie blokady.....ją z jakimś facetem oraz wiadomość od "moja miłość" xD Czyli KOLEJNY raz poznaje zajętą laskę.
Ja już totalnie nie wierzę, że kiedyś poznam singielke. One nie istnieją xD
Oczywiście, w miarę możliwości nadal będę ją obrabiał, ale bez nadziei, że postanowi ze mną skoczyć w bok, bo przerabiałem tego typu scenariusze już wielokrotnie.
I tak się żyje. A najgorsze, że SPECJALIŚCI OD PRZEGRYWÓW dalej będą #!$%@?ć "zacznij się umawiać z dziewczynami", no super pomysł kulwa xDD
#tinder #przegryw #badoo #rozowepaski #niebieskiepaski
@TomiEn9: Uwierz mi, ciężko jest mieć dystans w wieku 27 lat kiedy nikogo się w życiu nie miało, nawet na chwile....
Komentarz usunięty przez moderatora