#budownictwo #remont #remontujzwykopem czy jest jakiś kołek by skręcić płytę gk z styropianem ?, niestety takie fikołki muszę robić przy wykańczaniu okna, bardziej jest mi to potrzebne by płyta mi nie spadła na łeb gdy jest nad oknem, po bokach będzie zastosowany klej/zaprawa
@Korfanty39: też o czymś takim myślałem ale grubość główki kołka może zniweczyć ten plan, później przyjdzie z 3 mm gładzi by to przykryć, jak nic nie wymyślę to będę robić jak w poprzednim oknie podłoże jakieś wsparcie aż wszystko zwiąże i też będzie dobrze
@zgreddo: całe życie na patencie :D całkiem dobry pomysł, zwłaszcza, że by jakieś porządne kołki skombinować musiałbym z godzinę zmarnować a tak jakieś do drewna dłuższe i później wykręcić i ładnie zaszpachlować
@Rafalski45: bo jest stare budownictwo i by zrobić dobrze i ładnie muszę tak robić a nie chcę mieć jakiejś dziwnej przestrzeni, szkoda, że przed kładzeniem styropianu nie było zdjęcia
czy jest jakiś kołek by skręcić płytę gk z styropianem ?, niestety takie fikołki muszę robić przy wykańczaniu okna, bardziej jest mi to potrzebne by płyta mi nie spadła na łeb gdy jest nad oknem, po bokach będzie zastosowany klej/zaprawa
źródło: comment_1606908535G7PtRFNR2B03HlkbK6t3G9.jpg
Pobierzźródło: comment_1606908640l2NMGfP2pvwMV48ZytVBtS.jpg
PobierzKręć ślimaka, trochę głębiej i będzie zajebiście. Kołek ma zazwyczaj frez na główkę śruby
źródło: comment_1606910027Emp90cy1sMjJ0dNSOUcg1E.jpg
Pobierz