Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +461
Kto wczoraj otworzył maskę w aucie przez dziwne stuki z okolicy silnika? Ja
Kto odkrył, że na jego silniku zasnął jakiś kot? Ja
Kto patrzył jak kot #!$%@? od jednego auta prosto pod drugie? Ja
Kto jak debil próbował przekupić kota parówką aby wyszedł spod tamtego auta? Ja
Kto pojechał na zakupy i wracając odkrył, że kot zdążył się zaklinować pod drugim autem? Ja
Kto próbował wyciągnąć kota wciśniętego w zawieszenie przez
Kto odkrył, że na jego silniku zasnął jakiś kot? Ja
Kto patrzył jak kot #!$%@? od jednego auta prosto pod drugie? Ja
Kto jak debil próbował przekupić kota parówką aby wyszedł spod tamtego auta? Ja
Kto pojechał na zakupy i wracając odkrył, że kot zdążył się zaklinować pod drugim autem? Ja
Kto próbował wyciągnąć kota wciśniętego w zawieszenie przez
Bananek2 +227
Niemożliwe, żeby dziewczyna, która na temat swoich licznych "miłości" robi statystyki w Excelu i publiczne prezentacje w PowerPoincie na temat ich ogólnej oceny bilansu wad i zalet była traktującą chłopaków przedmiotowo, wyrachowaną, zimnie kalkulującą swoje interesy psychopatką, to się nie godzi, bardzo zaskakujące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobieta, która robi tabelki na temat korzyści i kosztów, które ciągnie od swoich bolców musi być bardzo romantyczną, ciepłą i empatyczną
Kobieta, która robi tabelki na temat korzyści i kosztów, które ciągnie od swoich bolców musi być bardzo romantyczną, ciepłą i empatyczną
https://www.krone.at/2288751
#austria #emigracja #koronawirus
Trzymajcie się tam!
Po pierwsze informacje w artykule to nie są oficjalne informacje, a po drugie nie trzeba spędzić, tylko ewentualnie poddać się kwarantannie po powrocie.
Nie ewentualnie- projekt przewiduje że mając nawet przetestowani wracający muszą iść na min. 5 dniowa kwarantannę.
Ewentualnie - w sensie, że jeśli to wprowadzą.
Faktycznie, możemy tylko czekać na ogłoszenie. Bodajże dziś jest konferencja chyba, nie?
Plus, nie chce mi
No zobaczymy. Wiadomo, że byłaby straszna lipa z kwarantanną. Mnie też ciekawi jak rząd podejdzie do tematu obowiązkowości szczepień.
Póki co, czas testów nastał.( ͡º ͜ʖ͡º)
Już słyszałem tyle wersji, że się pogubiłem. Że obowiązkowe dla nikogo, że dla wybranych grup zawodowych, że dla wszystkich, że systemem jak to napisałeś "zachęt". No cóż, badają reakcję opini publicznej. Może faktycznie po testach coś konkretnego postanowią. Co do konferencji, to nic nie widzę niestety.
Gdzieś coś widziałem w sprawie konferencji, ale to było przelotnie, trzeba będzie czekać i tyle.
Jeżeli tak, to wydaje mi się że Polska się też może załapać. Ale to tylko zdanie wykopka.
Oczywiście nie należy ignorować wiadomości ale jak dla mnie nie warto się jeszcze podniecać. Tak jak @paul8585 pisze, należy poczekać do wyników testowania. Jak mawiają
Ja nie dopuszczam myśli, żeby nie jechać na Święta do Polski z powodów czysto prywatnych (po prostu muszę). Jak mnie zatrzymają to będę się przez góry przeciskał albo wpław przeprawiał ;)
Polak sobie zawsze poradzi(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Innymi słowy: wracamy bez kwarantanny kiedy ilość dziennych zakażen będzie poniżej 38000. Dzisiaj było 13855 ale niedawno do 27000 dobijało więc i tak jakiś zapas mamy. Nie wiem jak będą traktować przejazd przez Czech. Ale i tak tam wczoraj 5176 nowych przypadków a granica to ok
Ale przynajmniej śnieg się już pojawił, może coś zostanie do świąt.(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)