Aktywne Wpisy
wqeqwfsafasdfasd +250
Podawajcie swoje przykłady "genialnych rad" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
„Każdy jest kowalem swojego losu” – wujek, który po upadku komuny wyniósł z zakładu dwie tokarki i toczył dla Niemców z taką przebitką, że w dwa lata postawił 250-cio metrowy dom.
„Żeby kogoś poznać musisz wyjść z domu” – młoda koleżanka, która ma branie nawet w
„Każdy jest kowalem swojego losu” – wujek, który po upadku komuny wyniósł z zakładu dwie tokarki i toczył dla Niemców z taką przebitką, że w dwa lata postawił 250-cio metrowy dom.
„Żeby kogoś poznać musisz wyjść z domu” – młoda koleżanka, która ma branie nawet w
Jakie macie pomysły na pracę w Kanadzie, ale nie stacjonarną? Chodzi mi o to, żeby w miarę możliwości się przemieszczać (zwiedzać) a nie zamykać się w biurze na 8h dziennie. Wstępnie planuję pobyt półroczny. Jakieś sugestie?
Myślałem o drugim kwartale 2021.
Czytałem ze są obostrzenia dotyczące kwarantanny.
Jeżeli chodzi o pracę myślałem nad zostaniem kierowcą ciężarówki ale szukam innych opcji.
Co do pracy to w budowlance jako General Labour znajdziesz raczej zawsze, ale nie zarobisz tak milionów. Poza tym w okresie bardziej zimowym resorty narciarskie. No i farmy różnego rodzaju jak ktoś wspomniał wyżej.
Chodziło mi bardziej o prace typu trucker, mobilny serwisant it. Itp.