Aktywne Wpisy
Mówcie co chcecie ale perspektywa dalszego ocieplania klimatu jest naprawdę niepokojąca. Wyobraźcie sobie, że za kolejne 20-30 lat w Afryce letnie temperatury sięgałyby po +55,60° C. Przecież to się prędzej czy później skończy jakąś naprawdę masową wędrówką ludów w kierunku Europy czy wojnami o wodę.
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
wykopowa_ona +21
Ja do Was po prośbie.
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
Reszta klubu to przebrzmiałe indywidualności którym widać że przeszkadza taktyka wymyślona przez genialnego stratega Zidane, czyli inna wersja Buzzerballa macie tutaj piłeczkę i próbujcie. W tej grze brakuje jakichkolwiek pomysłów, piłkarze nie mają pojęcia co zrobić z piłką. Próbują podejść do dośrodkowania i jak widzą że to nie wychodzi to... Totalnie nic nie zmieniają i ciągle grają to samo. Real może teraz rozpykać byle Jagiellonia bo grają każdy mecz tak samo, nikt nie próbuje indywidualnych zagrań, jest cofanie miłki do tyłu i laga w pole karne gdzie nikogo zazwyczaj nie ma (bo Benzema to jest napastnik-mem jeśli chodzi o grę w polu karnym). Bramki padają ze stałych fragmentów, 1/100 strzałów z dystansu no i oczywiście karnych xD Czasem Benzemie się dobrze kopnie albo przez pomyłkę znajdzie się w polu karnym.
Tutaj trzeba albo przebudować skład całkowicie, albo zatrudnić trenera z jajami, bo najwidoczniej Zizou ich brakuje. Widać jak brak Ronaldo wpłynął na zespół, nie ma komu ciągnąć gry, a Hazard był dobry w Anglii gdzie królują takie gwiazdy jak Pogba (który ma za sobą może jeden udany sezon i jest uważany za gwiazdora z wartością rynkową 80mln xD). Swoją drogą to ciekawe że większość piłkarzy z Anglii ginie bezpowrotnie w innych topowych ligach a wciąż Premier League jest uważana za najlepszą na świecie.
#realmadryt #mecz