Wpis z mikrobloga

Witam szanowne wykopki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oglądam kanał Pana Łukasza od pierwszego filmu czyli słynnego garażu i koszuli flanelowej. Zaliczam się do "Stałego elektoratu" którego tak nienawidzicie. Parę miesięcy temu natknąłem się na wasz wykopek ale nie brałem tego na poważnie bo jak wiadomo wykopki to jedni i ci sami ludzie co tylko wstają rano stawiają kloca i siadają przed kompem i jedzą pasztetową. Obserwuje wpisy już kilka miesięcy. Ciągle przewijają się te same osoby. Najbardziej mnie śmieszy to że tak nie lubicie tego kanału ale wszystkie odcineczki oglądacie ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Połowa waszych info jest wyssane z palca. Co troche wpis gdzie Mercedes gdzie Mercedes. Ale żaden dzban nie słyszał że ciężarówka jest na malowaniu burt ale już przecież pewnie temu #!$%@? "komornik zabrał" śmieszni jesteście. Szukacie sensacji ale jak to wykopki taki wasz cel życia. Boli was to że chłop stworzył w Polsce 'Coś na prawdę fajnego" #!$%@? się do wszystkiego ale nie bierzecie pod uwagę że to już nie jest kanał strikte budowlany tylko o życiu codziennym firmy a budowlanka to uzupełnienie już na obecnym etapie. Boli was że chłopak zapracował na to co teraz ma, każdy by chciał od Farysa podarki co nie? Trzeba sobie zasłużyć. Nie poznałem Pana Łukasza osobiście ale rozmawiałem z nim przez telefon i nie miałem cienia pretensji. Zawsze chętny pomocą, odpowie. Dlatego ludzie to oglądają i Szanują jego "Postać" na YT. Na prawdę wykopki jesteście śmieszni.
Teraz wjedziecie na mnie jak na burą suke po przylazł "Stały elektorat" Ale mi to nie przeszkadza. Ja wiem swoje wy wiecie swoje. ŚMACZNEJ PASZTETOWEJ :)
ŁUKASZ jak to czytasz to Pozdrawiam.
#domza150tysiecy
  • 14
to już nie jest kanał strikte budowlany tylko o życiu codziennym firmy a budowlanka to uzupełnienie

@ribentrop_bombas45: Co Ty #!$%@? za przeproszeniem? Sam twój Guru powiedział swymi kłamliwymi ustami, że Dom w Sasankach pokaże bardzo szczegółowo od początku do końca celem instruktażu dla innych. Pytam gdzie to jest??
Seria "ABC Budownlanki" to według ciebie vlog ŁB, czy jednak jakaś może nieudolna, ale jednak próba robienia kanału specjalistycznego?
@Scottie-33: mnie śmieszy, że ten typ jest tak wrażliwy, że się przejmuje garstką na tagu, dom w Dębnie budował dopóki słupów nie przesunął, nawet kanalizy nie pokazał, wszystko ładnie wyciszył ale o tym już jego koniojebcy pod filmami nie usłyszą, śmieszny i mały z niego człowiek jest, taki wrażliwy bardzo (na samym początku miał wyłączone komentarze pod filmami bo bał się najmniejszej krytyki)