Aktywne Wpisy
Wanzey +312
dozerman230 +1002
#polityka #bekazpisu #sejm
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
- Pan prezydent miał w tym czasie spotkanie z białoruską opozycją. Kiedy został poinformowany o tym, co dzieje się w pałacu, chciał natychmiast wyjechać, ale wyjazd z Belwederu został zastawiony autobusem komunikacji miejskiej - opowiada Grażyna Ignaczak-Bandych.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Teraz wjedziecie na mnie jak na burą suke po przylazł "Stały elektorat" Ale mi to nie przeszkadza. Ja wiem swoje wy wiecie swoje. ŚMACZNEJ PASZTETOWEJ :)
ŁUKASZ jak to czytasz to Pozdrawiam.
#domza150tysiecy
@NiebieskiWStringach: Tak jak Ukasz, albo serce, albo ban :) Ja mam na 14 do pracy. A co z tobą, bo widzę, że jesteś bardzo aktywny na tym tagu? Jak znajdujesz czas na pracę lub naukę? Widzę, że dalej Ukasz smyra ciebie picikłakiem po stringach.
Komentarz usunięty przez autora
@ribentrop_bombas45: Co Ty #!$%@? za przeproszeniem? Sam twój Guru powiedział swymi kłamliwymi ustami, że Dom w Sasankach pokaże bardzo szczegółowo od początku do końca celem instruktażu dla innych. Pytam gdzie to jest??
Seria "ABC Budownlanki" to według ciebie vlog ŁB, czy jednak jakaś może nieudolna, ale jednak próba robienia kanału specjalistycznego?
Komentarz usunięty przez autora
Po co on w ogóle tagował #archon na początku, jak sam Archon się nie przyznaje do tego projektu LOL :D