Wpis z mikrobloga

Będzie bykowe pod koniec 2021
screenujcie mój wpis, na 100 % jestem pewny że ustawa wejdzie, i będzie dodatkowy podatek na inceli
miałem objawienie
#blackpill #przegryw
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mescuda: To dobrze. Popieram w 100%, mam nadzieję na 1000+ dla matek, 16,17 i 20 dla górników, itp. Chodzi o akcelerację, im szybciej to g0wno j3bnie tym lepiej. Tego nie da się już naprawić 'ustawami', po prostu trzeba to przeczekać.
  • Odpowiedz
@Mescuda: ale 500+ to jest już bykowe.

Wszyscy się zrzucają, ale na madki idzie cała pula.

To bykowe, tylko zaserwowane pod płaszczykiem, zeby ludzie się nie zbuntowali
  • Odpowiedz
@Mescuda Bykowe będzie też dotyczyło osób w nieformalnych związkach i ludzi bezdzietnych z powodu bezpłodności. Więc incele nie będą protestować w imię praw dla Oskarków, których Julka nie może zajść. ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@elf_pszeniczny: daje na bękarty, daje na TVP, na emerytury górników, służb państwa.
Jak sobie pomyślę, to mnie tak dupa boli, że przez dwa dni mam zwolniony metabolizm, przez to dildo w dupie.

Parę lat temu chciałem być w KGHM, ale bez ojca w spółce to niemożliwe... Bez znajomości, to nic nie jest możliwe. Je iesz jak robak.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Mescuda: to byłaby serio przesada, ale znając życie ci kretyni z rządu nawet porządnie gnębić nie potrafią i będzie można łatwo się wykaraskać. A jak nie to będzie trzeba #!$%@?ć z takiego antyludzkiego państwa.
  • Odpowiedz
@chigcht wypraszam sobie, daje do budżetu całkiem sporo. Dobrze, że chociaż w ten sposób mogę odzyskać skradzione pieniądze. Nie zmienia to faktu że 500+ jest fatalnie skonstruowane i było wprowadzone jedynie na potrzeby wygrana wyborów i jeżeli będzie petycja o wygaszeniu tego programu to podpiszę ja pierwszy.
  • Odpowiedz