Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@damian_co_dalej
Widziałem, dzięki. Chciałem brać cały zestaw w xkomie, bo zawsze jakiś rabacik dadzą. Jak nie dostanę info dzisiaj, to zamówię na tej stronce.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@damian_co_dalej Tak, jakiś śmieszny, ale jest. Kumpel ostatnio 200zl dostał przy 6k i w sumie to pokryło mu różnicę w komponentach, które mógł wziąć taniej z innego sklepu. W moim przypadku byłoby podobnie, bo tylko MOBO miałbym 80zl taniej w morelach.
  • Odpowiedz
@Rahi: sytuacja jest #!$%@?, Nvidia miała w grudniu mieć już jakąś dostępność, a nadal jest straszna posucha, szczególnie w 3080, Big Navi miało wejść z przytupem i zbić ceny RTXów, wyszło na to, że kart na polski rynek przyszło kilkanaście, niektóre sklepy na premiere miało 0 sztuk i nadal nie zobaczyło żadnej w magazynie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Z 5600X jest podobnie, kij wie ile ta
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@damian_co_dalej no właśnie przez to jestem zmuszony do wzięcia zestawu bez karty. Póki co, podziała na 1070, którą wyjmę z obecnej puszki, a jak dostępność się poprawi to zmienie na 3070/80.
  • Odpowiedz
@Rahi: poluj na pclab/pepperze na 3070, idzie dorwać na luzie w MediaExpert w lekko zawyżonej cenie albo w OleOle po rzucie w normalnych cenach, sam kupiłem 3070 z OleOle na spokojnie, z 10 minut były dostępne Ventusy i Trio :)
  • Odpowiedz