Koło dworca głównego zaczął się kręcić nowy menel- około 30 letni amfetaminiarz. Jest no najgorszy typ śmiecia, ponieważ oprócz żebrania jest bardzo agresywny, startuje z łapami do lasek i starszych po odmowie. Jedną typiarę udało mi się dziś "uratować", co się nasłuchałem jaki #!$%@? dostanę to moje, ale ostatecznie się nie odważył.
Uważajcie na siebie i przekazujcie, może ktoś jest z #policja
@LadniePieknie: No nie wiem, oby tak było jak piszesz. Generalnie od marca- początku kryzysu, systematycznie wraca coraz większy element, którego jakiś czas już nie było widać. Chociażby cygan zbierający od 5 lat na bilet ( ͡°͜ʖ͡°)
@Bagiezta88: Gówno zrobią. Mieszkałem kiedyś w okolicach dworca, obok punktu "ksero" z dopalaczami - Policja stała, obserwowała i nic więcej. Menele kupowali dopalacze, robili syf do okoła - zero reakcji. Skończyło się na tym, że się przeprowadziłem bo nie szło wytrzymać.
@Bagiezta88: Szkoda że nie poinformowałeś policji wtedy, podczas zdarzenia... Natomiast "element" z kryzysem będzie powiązany zawsze, bo wzrost bezrobocia sprzyja wzrostowi drobnej przestępczości i lewych interesów ;)
@6502: Kiedyś temat z dopalaczami był trudny. Na samym początku nie było jasnych przepisów. Luka w prawie. Teraz jest już zupełnie inaczej.
Koło dworca głównego zaczął się kręcić nowy menel- około 30 letni amfetaminiarz. Jest no najgorszy typ śmiecia, ponieważ oprócz żebrania jest bardzo agresywny, startuje z łapami do lasek i starszych po odmowie. Jedną typiarę udało mi się dziś "uratować", co się nasłuchałem jaki #!$%@? dostanę to moje, ale ostatecznie się nie odważył.
Uważajcie na siebie i przekazujcie, może ktoś jest z #policja
Feta i benzodiazepiny to najbardziej odmóżdżające narkotyki, zwłaszcza w miksie z alkoholem
przyjmują zgłoszenia przez wykop.pl więc tak
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@6502: Kiedyś temat z dopalaczami był trudny. Na samym początku nie było jasnych przepisów. Luka w prawie. Teraz jest już zupełnie inaczej.