Aktywne Wpisy

Tumurochir +276
Mała aktualizacja w sprawie zamordowanego Konrada.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.

MlCHAU +346
Mam w mieście sklep Biedronkę czynną prawie całą dobę, więc czasami jadę na nocne zakupy bez tłoku i kolejek. Dziś w nocy spędziłem na zakupach chyba z pół godziny bo kupowałem dużo rzeczy w tym zgrzewkę wody, jogurty Zott, Coca-Colę, filety z kurczaka bo akurat z indyka nie było i dużo innych rzeczy. Pełny koszyk, podjeżdżam do pani przy lodówkach i mówię: "Przepraszam czy mógłbym zapłacić w normalnej kasie?" zero reakcji pani

Program dosyć długi więc nie będę zamieszczał. Komunikacja przez port szeregowy wyłączona.
Zwiecha jest tylko przy szybkim przekręcaniu.
#arduino #mikrokontrolery #elektronika
@MojaPuffa: I wątek do zamknięcia.
Wrzuć kod co robisz w przerwaniu bo pewnie za dużo.
@echelon_ moi
Prosz :)
Int Szczebel = 0;
static int pinA = 2; // Our first hardware interrupt pin is digital pin 2
static int pinB = 3; // Our second hardware interrupt pin is digital pin 3
volatile byte aFlag = 0; // let's us know when we're expecting a rising edge on pinA to signal that the encoder has arrived at a detent
volatile byte bFlag = 0; //
Za każdym razem przy szybkim obracaniu jest zwiecha.
Wczoraj długo szukałem rozwiązania aż w końcu postanowiłem dzisiaj napisać na mirko bo nic nie znalazłem.
A teraz znalazłem na reddicie taką samą rade w tym samym czasie co napisałeś :D
Dzięki wielkie Mirku!