Aktywne Wpisy
ATAT-2 +77
Dla niektórych ten wpis będzie oczywistością ale innym może da do myślenia.
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
uncle_freddie +471
Polacy po prostu kochają stare auta, niskie zarobki i życie na wiecznym wynajmie (w mikro klitkach) odc. 624163172
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
ale te imiona kojarzą mi się z greką
czyli to nie będą jakieś nowoczesne bronie
jezusie maryjo pytanie za tysiaka i ten Hubert umierający w środku z uśmiechem na twarzy
#milionerzy #logikarozowychpaskow
@oficjalniemartwa: Tak mi się skojarzyło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"- Co słychać w szerokim świecie, panie Blumenfeid?
- Wiktor Hugo umarł wczoraj - rzekł nieśmiało muzyk i zaczął odczytywać głośno jakieś sprawozdanie.
- Dużo zostawił? - zapytał bankier w przerwie, oglądając sobie paznokcie.
- Sześć milionów franków.
- Ładny grosz. W czym?
- W trzyprocentowej rencie francuskiej i
Nawet ci skopiowałem bo ci się mózg moze od scrollowania przegrzać,
jest odpowiedzią na
@DzonySiara: nie gram, nie czekam
"tempa szmula w tiwi" - tego nie napisałem, więc przestań wymyślać. Pisałem ogólnikowo, że teraz jest przyzwolenie na niewiedzę. NIkt nie mówi tu jakichś zagadnieniach z wikipedii ani o czymś, czego uczysz
@januszchaosu: najwyraźniej laska z programu interesuje się innymi dziedzinami kultury. czy to znaczy, że cywilizacja nam upada? Bo ja tylko na ten wysryw odpowiadałem XD
@januszchaosu: Btw, już ci tam dwie osoby na górze wyjaśniły, nie wiem czy czytałeś.
A dałny jakieś testy iq robią XDDDDDDDD
To jest kanon literatury światowej. King nim nie jest. Huxley owszem, ale nie tak popularnym jak Dumas.
Brak oczytania w pośredni sposób świadczy o czyimś podejściu czy inteligencji. Brak otarcia się choćby o imiona postaci albo koncepty z książek tym bardziej.
Nie znaczy to że ktoś jest idiotą, ale może znaczyć np. że jest chamem
Komentarz usunięty przez autora
@Azaajaszz: mówię to w dalszym ciągu w kontekście postu. Tego, że cały czas mówimy o młodej, zestresowanej lasce, która gra o spore bądź co bądź pieniądze przez setkami tysięcy widzów
Komentarz usunięty przez autora
jest odpowiedzią na
Zarzut jakoby jedna losowa babka w tv i znajomość bądź brak znajomości jakiegoś