Aktywne Wpisy

hejterka99 +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vartan +77
Zauważyłem, że masa ludzi ma srakę w dzień wypłaty. Czekają jak na gwoździach, bo MUSI dziś wpłynąć.
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni

Kilka sklepów ma teraz taką promocje, zastanawiam się czy będzie możliwość w blackfriday dorwać jeszcze taniej.
#fuji #fujifilm #fotografia
Gdy była akcja cashbacku od Fujifilm (690 zł zwrotu) na przełomie 2019/2020 (świąteczna promocja), to przy komplecie Body graphite + XC 15-45 f/3.5-5.6 OIS (czyli to o co pytasz, grafitowe body), wychodziło po zwrocie 3309 zł, a przy srebrnym body 3259. Ceny z cyfrowe.pl, patrzyłem tam, bo tam jeszcze mogłem użyć kupon rabatowy.
Przy zestawie, który bardziej polecam i grafitowym body,