Aktywne Wpisy
dajgryza +217
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +39
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
A częściej gram jak crap, złe decyzje, zły focus, c-----y wave management, zapominam o wardach, robię losowe rzeczy jak to silver, w---------m się 10 razy itp. Zauważyłem też, że dużo lepiej gram, gdy mam na linii ogarniętego ADC który potrafi cokolwiek wyklikać, followuje mój engage, wie kiedy się wycofać itp. A c-----e gierki to te, gdzie AD zupełnie nie ogarnia.
Jak grać, gdy ad średnio ogarnia? Albo jak być bardziej przydatnym supportem wtedy? Oglądam sporo rozgrywek prosów, streamów i ich contentu na youtubie, ale doszedłem chyba już do sufitu swoich możliwości i nie wiem co robić w takich sytuacjach.
Gracz raczej casualowy niż tryhardowy, ale lubię wygrywać i lubię robić oro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#leagueoflegends
Skomplikowane to, wiele różnych czynników sie na to składa.
Nieraz zgrywanie wystraszonego adc popłaca, gdy przeciwnik
@Arveit: polecam roleswap na mida, mam nadzieję że pomogłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Arveit: roamuj, skup się na wizji, graj pod junglera. Na linii graj defensywnie i ułatwiaj farmienie adc. To tyle.
@Duny: no bardzo dużo czynników. Ale też masz rację, że czasami po prostu przeciwnicy są lepsi albo bardziej pewni siebie.
@vvertoi: nie pomogłeś, supportowanie mi się turbo podoba i chciałbym to robić ( ͡° ͜ʖ ͡