Wpis z mikrobloga

Przedstawiam wam Urzędnika, czyli kota pracującego. Mniej więcej 12-letni Urzędnik od poniedziałku do piątku wstaje około 6 i idzie do urzędu miejskiego, z którym sąsiaduję, i przesiaduje tam do wieczora. Śpi na fotelu w urzędzie, pod stołami pracowników i generalnie zabawia petentów. Potem idzie do mnie i stołuje się w pokoiku na drewno, gdzie również ma rozłożoną kołdrę na której śpi. Z tego co wiem to czasem też śpi u ogrodnika obok. Ostatnio coraz bardziej zaczęliśmy go wpuszczać do domu, bo jakoś tak żal się go na zimę robi, no i się przyzwyczaił ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzisiaj pierwszy raz przekimał się w moim łóżku i zrobiłem mu małą sesję zdjęciową. Musiałem się pochwalić, bo kota z takim życiorysem to chyba nigdy nie widziałem.
#koty
Voycjeshyna - Przedstawiam wam Urzędnika, czyli kota pracującego. Mniej więcej 12-let...

źródło: comment_16060417593V6UaBTVQpoEqASkdezNSW.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
@MMARS: obawiam się że tego cwaniaka karmią wszyscy do których chodzi bo myślą że inni go nie karmią ( ͡° ͜ʖ ͡°) jest bardzo puszysty jak na teorytecznie bezpańskiego kota ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Voycjeshyna: we Wrocławiu w szpitalu na Kamieńskiego jest rudy kot który chodzi po korytarzach i ucina sobie drzemki w poczekalni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@krave: Niestety, Wenflona już nie ma (,) Odszedł za tęczowy most, wpadając pod samochód na tyłach szpitala, jakieś trzy miesiące temu (,) Ale to fakt, przez mniej więcej dziesięć lat był symbolem tego szpitala, a drzemki ucinał sobie nie tylko na korytarzach, a nawet w dyżurkach personelu i gabinetach lekarskich ;) Miseczek miał na każdym oddziale więcej niż pacjenci kroplówek (
  • Odpowiedz