Aktywne Wpisy
Trzesidzida +36
Kadet20 +644
Mazurek o 8:00 rano w RMF płakał właśnie że od czasu gdy mediami rządzi obecną koalicja rządząca, to skończył się plularizm w mediach, nikt nie chce oglądać ich telewizji bo oglądalność spadła o 1/3 xD Ogólnie ton rozmowy wskazywał że jest źle, wręcz tragicznie z mediami a to co się działo przez ostatnie 8 lat to w sumie nic złego, bo teraz jest gorzej xD
I niech mi ktoś jeszcze powie że
I niech mi ktoś jeszcze powie że
Piekarnia Oskroba w #warszawa
cena tgtg:10x2
standardowa: 30x2
Jeżeli ktoś jeszcze nie wie czym jest tgtg to w dużym skrócie jest to ratowanie jedzenia z restauracji/piekarni/cukierni które danego dnia się nie sprzedało za 1/3 ceny #cebuladeals
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Podstarzaly_Mandalorianin aplikacja Toogoodtogo, trzeba polować na paczki w swojej okolicy, nie w każdym mieście jest jeszcze ale jak coś to jestem do dyspozycji z różnymi radami jak wyrwać paczkę bo te lepsze znikają w kilka sekund :) @Irritum najlepiej i najgorzej jednocześnie bo zwykle super paczki ma Blikle i stolica pączków ale nie znam wtedy umiaru więc stram się ich nie kupować chociaż ostatnio się skusiłam...
Warzywniaki mają też fajne paczuchy, wiem że bardzo chwalą jakiś na Hali Mirowskiej ale nie mam po drodze więc nie byłam
@Chacha też brałam z warzywniaka koło mnie ale się troche zawiodłam bo dużo rzeczy było do wyrzucenia :( Ale faktycznie, co się dało do mrozilam a reszta zupa albo smothie 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ