Wpis z mikrobloga

Tym razem wzięłam 2 paczki #toogoodtogo z zamiarem zamrożenia pieczywa ale aż tyle to się nie spodziewałam xD

Piekarnia Oskroba w #warszawa
cena tgtg:10x2
standardowa: 30x2

Jeżeli ktoś jeszcze nie wie czym jest tgtg to w dużym skrócie jest to ratowanie jedzenia z restauracji/piekarni/cukierni które danego dnia się nie sprzedało za 1/3 ceny #cebuladeals
CurlyHairGirl - Tym razem wzięłam 2 paczki #toogoodtogo z zamiarem zamrożenia pieczyw...

źródło: comment_1605968405oDko0NDqKb7DoTyWt65CIX.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • 1
Coś usunęło, jeszcze raz dodaje
@Podstarzaly_Mandalorianin aplikacja Toogoodtogo, trzeba polować na paczki w swojej okolicy, nie w każdym mieście jest jeszcze ale jak coś to jestem do dyspozycji z różnymi radami jak wyrwać paczkę bo te lepsze znikają w kilka sekund :) @Irritum najlepiej i najgorzej jednocześnie bo zwykle super paczki ma Blikle i stolica pączków ale nie znam wtedy umiaru więc stram się ich nie kupować chociaż ostatnio się skusiłam...
CurlyHairGirl - Coś usunęło, jeszcze raz dodaje 
@Podstarzaly_Mandalorianin aplikacja...

źródło: comment_1605969059M2QDObg4ByUkMv6vI4DjuU.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@CurlyHairGirl: polecisz rady odnośnie TooGoodToGo? Bo patrzę teraz I praktycznie zostały tylko paczki z Costy. Chętnie przyjmę jakieś rady
  • Odpowiedz
  • 0
@Mato Jakie miasto? Generalnie tak: pizza hut wyprzedaje paczki dzień wczesniej i np. jak ma odbiór 19-20 to u mnie zwykle są wystawione 20.19 i trzeba cały czas odświeżać, ta piekarnia zwykle ma podobnie z tym, że paczki 15 albo 16 po. Generalnie musisz poszukać kanjp które Cię interesują, zobaczyć o której się wyprzedały i o tej godzinie polować następnego dnia :)
  • Odpowiedz
  • 2
@Mato polecam grupę na FB tgtg PL tam masz foty z konkretnych miejsc. Costa ma spoko bo ma kanapki, Blikle ma uczciwe paczki, stolica pączków, pizza hut, właśnie ta piekarnia co w poście. Polecam uważać na BP bo ktoś kiedyś dostal cole i tic taci xD, niektóre miejsca sushi też oszukują.
Warzywniaki mają też fajne paczuchy, wiem że bardzo chwalą jakiś na Hali Mirowskiej ale nie mam po drodze więc nie byłam
CurlyHairGirl - @Mato polecam grupę na FB tgtg PL tam masz foty z konkretnych miejsc....

źródło: comment_16059743151cI8Q9ZAh86Esk8RgKgda1.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@CurlyHairGirl: @Hannahalla: ja teraz przez Foodsi i tgtg będę miała chyba problem żeby zamówić z knajp w normalnej cenie przy tym jakie ostatnio okazje wyrwałam xD ale przerzucam się na paczki z warzywniaków, super ćwiczenie kreatywności w kuchni i sposób na to, żeby wcisnąć więcej warzyw do diety - no przecież nie może się to wszystko zmarnować () picrel moja ostatnia paczka za
Chacha - @CurlyHairGirl: @Hannahalla: ja teraz przez Foodsi i tgtg będę miała chyba p...

źródło: comment_1605978170a1b7zKiIgHFMW70iqeEZtm.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Hannahalla jestem za dużym cebulakiem na Foodsi bo oni mają 50% ceny, tgtg jednak tylko 1/3

@Chacha też brałam z warzywniaka koło mnie ale się troche zawiodłam bo dużo rzeczy było do wyrzucenia :( Ale faktycznie, co się dało do mrozilam a reszta zupa albo smothie ( ʖ̯)
  • Odpowiedz
@CurlyHairGirl: no ja dzisiaj też chciałam inny warzywniak wypróbować i parę zdechlaków się trafiło - z 3 papryk wszystkie już były bardzo pomarszczone i z zaczątkami pleśni, część pomidorów to samo ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale reszta warzyw była w porządku, więc narzekać nie będę c:
  • Odpowiedz
  • 1
@Chacha no ja też reklamacji nie składałam ale się zniechęciłam, dużo bardziej wolę iść na targ i kupić po niższej cenie jakieś owoce i warzywa "brzydsze" gdzie sama sobie je wybiorę :) Najczęściej to kupuje pomidory po 1-2zl kg i wtedy na zupę krem idą ;)
  • Odpowiedz