Aktywne Wpisy
DragonBreath +11
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
somskia +53
Po dłuższej przerwie wracamy z #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zima coraz bliżej więc tym razem do wygrania ciepłe berety, czapki i dodatki. Męskie też się u nas znajdą. Jeśli coś się wam spodoba możecie skorzystać w naszym sklepie kontri.pl z kodu BLACK (25% zniżki na wszystko nieprzecenione). Dostawa i zwrot w paczkomatach gratis.
Zasady:
- wszyscy biorą udział
- plusujecie wpis, a w komentarzu piszecie co wybieracie z linków: czapki, berty, szaliki, rękawiczki, czapki męskie
- do rozdania 2 czapki/berety/dodatki (po 1 na osobę)
- osoba z najciekawszym komentarzem otrzyma dodatkową nagrodę
- maksymalna cena produktu to 110 zł
- wyniki w poniedziałek o 14:00
P.S.1 Na zdjęciu beret marki Vivisence 7007
P.S.2 Od niedawna mamy nową stronę kontri.pl, wpadajcie na zakupy ( ͡º ͜ʖ͡º) Można u nas kupić np.: biustonosze, majtki, bieliznę nocną, bieliznę erotyczną, odzież damską, odzież i bieliznę męską i inną bieliznę damską. Zerknijcie też do wyprzedaży i strefy Plus Size.
#beret #czapka #ubierajsiezwykopem #modadamska #modameska #kontri #kontripl
Komentarz usunięty przez autora
Btw czemu nie ma renkawiczek menskich? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.kontri.pl/pl/products/vivisence-m7001-nakrycie-glowy-czapka-czarny-13546.html
Aktualnie pracuję zdalnie i praktycznie cały czas siedzę w domu. Taka czapka skłoniłaby mnie do wyjścia na zewnątrz xD