Wpis z mikrobloga

#rafatus #patostreamy #damskibokser #bestiazsiedlec

Takie krótkie podsumowanie bekowego ostatniego streama :) Uwaga mocne streszczenie mitomani

1. Menel zaczyna od tego ze wysłał przelew na 42 tysiące (zapamiętać)
2. Mówi ze zmienia auta (raz audi, raz mercedes)
3. Ma własną dzielność z Niemczech
4. Chce wiać auto w leasing
4.1 Ma zdolność 400tys (po 3 miesiącach pracy) EUR, ale musi mieć 20 tyś EUR wkłady (pewnie cos gdzieś słyszał o 20% wkładu własnego)
5. Ma też długi (ale to wina Marlenki)
6. Dużo zarabia, nawet 4 tyś brutto (nie wiadomo czy EUR), ale nie potrafi powiedzieć ile to netto :)
7. Mówi ze 3 miesiące temu nie miał nic (co nikogo nie dziwi)
7.1 Prosta matematyka na poziomie podstawówki dostaje zawału jak on zrobił przelew na 42tyś po 3 miesiącach pracy przy zarobkach którymi się chwalił
8. Gdzieś tam mówi ze nie zna niemieckiego
9. Ale robi prawo jazdy na C w Niemczech (bez znajomości niemieckiego :))
10. Narzeka na szefa ze musi jeździć #!$%@? autem (ma min. uwaga zardzewiałe klocki hamulcowe:), taki w sumie janusz z tego szefa ale jemu placi dobrze :)
11. Na aucie pracuje się bardzo ciężko, nawet po 7-8 godzin (ja #!$%@?) i auto nie ma tempometru :)
12. Znów cos mu się #!$%@? bo twierdzi ze 1 miesiąc zarobił 4k EUR a w drugi 6K EUR, a w trzeci jeszcze nie wie
13. Dalej zapominał ze miał brać w leasing mercedesa, teraz mówi o suzuki
14. Myśli ze może ogłosić upadłość konsumencka i zachować auto :)
15. Twierdzi ze faktury wypełnia sie długopisem :)

Całość pozostawię bez komentarza :) Czekam na wasze :)
  • 14
  • Odpowiedz
@spidero: 15- nie wiem jak w Niemczech, ale dlaczego nie można długopisem? Możesz sobie napisać FV na kartce papieru i tyle. To nadal FV.
To tak tylko gwoli informacji.
  • Odpowiedz
@spidero: ze 2 tygodnie temu obsrany był, że do kuratorki doniosą frajery, więc co zrobił? tydzien temu pil wodke z gwinta i cisna po naiwniaczce, a teraz nacpany pieprzyl ponad godzine wyciagniete z dupy banialuki xD jeszcze zeby ten geniusz sie nacpal czy napil jak se sam siedzi w 4 scianach, to nie - trzeba wszystko wrzucic na wizje, niech widza jaki jestem glupi :D
  • Odpowiedz