Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@borysszyc: spoko, szanuję. Ja kilka tygodni temu kupiłem na wyprzy za £70 Premiera, drugiego dostałem za friko, teraz mam CCU pod dwoma telewizorami i mogę grać z młodym w Spitlingi i Mortala. Cyberka ogram na Stadii, więc chyba odpuszczę next geny do przyszłego roku.
  • 0
@borysszyc: no ja też ostatnio w LG poszedłem, ale dałem się namówić na CX'a. Jak jeszcze nie grałeś w Dooma Eternala to na Stadii urywa dupsko. ;)
  • 0
@borysszyc: spokojnie. Mam Stadię od kilku miesięcy i jestem zajebiście zadowolony. Na dobrym łączu praktycznie nie czuć, że gra się w chmurze.
@Jubei: O kurcze. No tego nie brałem pod uwagę. Z jednej strony trochę szkoda bo nie mam czasu żeby grać codziennie. Dzisiaj znalazłem dopiero chwilę żeby skonfigurować Stadie i chromecasta.
No ale trudno, zobaczymy może upscaling do 4K da rade ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 0
@borysszyc: też nie gram codziennie, ale ja płacę za pro, bo przynajmniej jedna gra w miesiącu mi pasuje. W grudniu Hitman 2 i Into the Breach będą grane, po 10 wiadomo co. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jubei: No właśnie Hitmana 2 kupilem ostatnio na steam a I tak nie gram ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale teraz zastanawiam się czy nie kupić przedsprzedaży na 10. Ponoć dają Stadie Premiere Edition. Drugi pad się przyda a chromecast wyląduje przy innym TV. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 0
@borysszyc: no ja wziąłem preorder dla zasady, bo już mam dwa zestawy Premiere. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po prostu podoba mi się idea grania w chmurze, na dowolnym ekranie który wspiera Stadię. Mam nadzieję, że plotki o drugiej generacji sprzętu na którym śmiga Stadia sprawdzą się już wkrótce i ludzie spojrzą na tę usługę przychylniej.
@Jubei: Złożony ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zobaczymy jak Będzie działać. Ogrywał The Crew 2 i FarCry5 teraz. No mega jestem zadowolony z tego sprzętu. Nie sądziłem, ze będę się jeszcze czymś jarał tak jak tym.
Jak przyjdzie drugi zestaw muszę ogarnąć jakaś grę w coopie żeby z żona pograć.
  • 0
@borysszyc: jak masz pro, to claimuj wszystko jak leci, bo gry są wymieniane co jakiś czas, a to co zaklepałeś Ci zostaje jak w np. PS+. Mi oczy otworzył Doom Eternal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jubei: No i to jest świetna wiadomość. Myślałem, że Pro działa ta jak Xbox Game Pass. Dopóki gra jest w gamepass możesz w nią grać, jak wyjdzie z gamepassa żeby grać musisz kupić.