Wpis z mikrobloga

@Twinkle: Gilotyna jest z szybą przesuwaną góra-dół, jak to w gilotynie ;) Tylko do czegoś takiego zamka raczej nie znajdziesz, no i tego akurat kot raczej nie otworzy.

Z kolei do szyb przesuwanych prawo-lewo możesz po prostu dokupić zamknięcie, wklep "terrarium zamek" w wyszukiwarkę i na pewno znajdziesz - to zabezpieczenie takie jak do gablot z przesuwanymi szybami. Mam takie w swoim terra, polecam.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Twinkle: ja rodzinie powiedziałem, że nie można mieć kota bo pająki będzie stresować skacząc po terra. Może masz opcje oddać kota do schroniska? Trzeba mieć priorytety :)
  • Odpowiedz
@Twinkle: koty się interesują co jest w terrariach, więc dobrze je zabezpieczyć w taki sposób żeby nie przewróciły/zrzuciły. Poe są na pewno bardziej ruchliwe niż braszki, ale to wciąż ptaszniki, więc nie marnują niepotrzebnie energii ( ͡° ͜ʖ ͡°) myślę, że byłoby ok
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@BotRekrutacyjny: Mam nadzieję, że terra stojące przy ścianie i ogromne kwiaty po dwóch stronach dadzą radę, bo to jest na wysokości +/- 1,5 metra. Dogrzewasz ją? I karmisz bardziej latającymi?
  • Odpowiedz