Aktywne Wpisy
_aqq +106
Adamfabiarz +18
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
Przegadałem już temat z księgową i nie powinno być problemu, jednak zastanawia mnie co z kwestią abonamentu RTV. Są jakieś konsekwencje za niezarejestrowanie odbiornika? Listonosza chodzącego na przeszpiegi oczywiście nie zamierzam wpuszczać, nie wiem tylko czy nie mogą jakoś dojść do tego, że mam TV od skarbówki itp.
Miał ktoś podobną sytuację?
#jdg #b2b #abonament #telewizory #dzialalnoscgospodarcza
To tak gdyby Ci udowodnili :)