@Snaki ja nie żartuje, dzwonili że sklepu, że przyjdzie kurierem bo nie da rady do paczkomatu tego włożyć xD i tak dobrze, że ktoś się teraz zorientował a nie w dzień premiery xD
@Nerlo: ja to zaczynam żałować, że zamówiłem z mediamarktu tam sie czegoś dowiedzieć to no way.. mam nadzieje ze przyjdzie, troche beka bo w MM też ludzie maja na paczkomat i na fanpage pytali pod postem o paczkomaty czy sie zmiesci to odpisywali im, że będzie git a jak nie to zadzwonia a z tego co sie orientuje to ludzie sami muszą dzwonić do nich XD żałosne...
@Harnold123: dzwoniłem na infolinie mm i babka nie widziała problemu . Skoro była opcja wyboru paczkomatu to musi sie zmieścic i nie dociera do niej że dopiero później podano wymiary pudełka (-‸ლ). Jestem w kropce bo jak powiem takiej zeby mi zmieniła na kuriera to nie ogarnie i przekieruje nie wiadomo gdzie
To nawet xkom który nie ma konsol potrafił zadzwonić do dystrybutora i zapytać się o wymiary paki i okazało się, że nie zmieści się do paczkomatu XD niezła fuszerka
@TheQuake
@Harnold123 lepiej od razu zmieńcie dostawę bo dzień przed okaże się, że jest za późno xD