Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
mirki, gra tu ktoś bf 1? Wróciłem sobie ostatnio i nie wiem czy już jestem za stary na strzelanki czy co ale nic nie umiem zrobić, spawn i ginę, próbuje różnych broni, normalnie staram się przejmować punkty, czasami wygrywam ale 0 satysfakcji z gry bo i tak prawie nic nie robię m tylko od czasu do czasu jak znajdę dobre miejsce to zabiję z 15 osób w okopach. Jak jest u was? Kwestia levela? Mam 10, chyba umiem dobrze celować ale nie wiem w czym błąd, po prostu odechciewa mi się grać gdy ja po spawnie ginę nawet nie wiem skąd :v
I jeszcze pytanie czy są jakieś ustawienia na to żeby lepiej widzieć przeciwników? Gram na max ustawieniach
#battlefield #battlefield1 #gry #fps #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
  • 7
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@NaniQuashe: tak z kumplem sobie gramy co tydzień raz idzie nam lepiej raz gorzej, ogólnie dobrze się bawimy. Gry uważam za zabawę i nie biorę sobie zbytnio do serca że nie umiem w coś grać.
  • Odpowiedz
@NaniQuashe: w kazdym bfie to samo. Jak nie jestes super pro aimerem to raczej czolganko, pozycja, seria zza przeszkody, liczymy do 5 znow strzelamy xD 500 godzin w bf5 kda 1.17 xD wazne zeby rozwalac czolgi, zestrzeliwac samoloty
  • Odpowiedz