@baltor2004: Myślę, że w perspektywie 2-3 lat to może być bardzo zyskowna spółka. Także nawet jak sięgnie teraz do 2 zł to trzymam przynajmniej do serial cleaners
@baltor2004: @szwagier_chewbacca: jak dla mnie obrot za mały na coś co jest w new connect i od 5 lat skacze z 2zł na 1.30zł, bardziej mi to wygląda na to że ktoś tu został na górce z przed paru miesięcy i zaczyna się reklama bo następne odbicie za rok/dwa dopiero
@baltor2004: @szwagier_chewbacca yyyyy nie chce mi się nawet, jest teraz tyle spółek na rynku które będą odbijać a mają normalny obrót i nie są na new connect że nie widzę sensu dokładać sobie ryzyka, po co kupować coś takiego dzisiaj ? przecież nie ma żadnych podstaw do wzrostu, jak bym chciał coś z "gejmingu" to mam CI games/CPR i inne szaleństwa, czemu w ogóle inwestować w to ? Dzięki
#gielda
Komentarz usunięty przez autora
yyyyy nie chce mi się nawet, jest teraz tyle spółek na rynku które będą odbijać a mają normalny obrót i nie są na new connect że nie widzę sensu dokładać sobie ryzyka, po co kupować coś takiego dzisiaj ? przecież nie ma żadnych podstaw do wzrostu, jak bym chciał coś z "gejmingu" to mam CI games/CPR i inne szaleństwa, czemu w ogóle inwestować w to ?
Dzięki