Wpis z mikrobloga

Jako użytkownik XOneX chciałem być cierpliwy, poczekać spokojnie na PS5 i kupić jak będzie możliwość tłumacząc sobie tym że między XOX a XSX nie będzie wiele różnic, ale chyba nie wytrzymam ( ͡° ʖ̯ ͡°) już wystarczająco cieszy człowieka ze odpalając takie RDR2 mógł iść na dwójeczke, zrobić herbatę i przychodząc gra dalej się ładowała a tutaj wypada to znacznie lepiej + jestem czlowiekiem który rozpoczyna parę gier i gra na zmianę wiec ten quick resume czy jak to się tam zwie zrobi robotę. Oczywiście konsolę od niebieskich też kupię, już teraz planowałem bo bardziej odczułbym przejście między generacjami niż znowu u zielonych, dodatkowo ten kontroler (ʘʘ), ale może tutaj przyjdzie pora na jakąś Slimke czy Pro jak wyjdzie ( ͡º ͜ʖ͡º) Jak Wam się spisuje nowa konsola? #xbox #xboxone #konsole
  • 1
@XNiemcu Właścicielom One Xów lepiej jest IMO kupić PS5 i vice versa - kto miał Prosiaka, to lepiej mu będzie z XSX. Teraz sens pakowania się w next-gen leży głównie we wstecznej kompatybilności, więc zakup obu konsol na start IMO ciężko uzasadnić, no ale jak się ma pieniążki na zbyciu i wyznaje ideologię why not both, to przecież wiemy, że nikt Cię długo przekonywać nie będzie ( ͡° ͜ʖ ͡