Aktywne Wpisy
MrBeast +34
Teraz tak:
Kaczor - Natan
Jowko - Lasik
Czarny Polak - jakiś rasista
Kapela - na pewno się ktoś znajdzie.
Kto jeszcze do idealnej gali?
#famemma
Kaczor - Natan
Jowko - Lasik
Czarny Polak - jakiś rasista
Kapela - na pewno się ktoś znajdzie.
Kto jeszcze do idealnej gali?
#famemma
#policja #nocnazmiana #polska
Dzwonię przed chwilą na policję że pijane seby w bloku obok zakłócają ciszę nocną.
Cymbał dyspozytor odpowiada mi, że muszę podać swój adres zamieszkania
Ja mu mówię, że nie, nie muszę = zgłaszając NIE TRZEBA podawać swoich danych, w tym adresu, pamiętajcie.
Ten dalej swoje że muszę... i się rozłącza xd
amamtowdupie.jpg
Po 10 minutach dzowni na mój telefon jakiś pies i pyta się gdzie to zakłócanie, bo było
Dzwonię przed chwilą na policję że pijane seby w bloku obok zakłócają ciszę nocną.
Cymbał dyspozytor odpowiada mi, że muszę podać swój adres zamieszkania
Ja mu mówię, że nie, nie muszę = zgłaszając NIE TRZEBA podawać swoich danych, w tym adresu, pamiętajcie.
Ten dalej swoje że muszę... i się rozłącza xd
amamtowdupie.jpg
Po 10 minutach dzowni na mój telefon jakiś pies i pyta się gdzie to zakłócanie, bo było
Asus PRIME B450M AM$ ( w opisie jest napisane, DDR4-2133; DDR4-2400; DDR4-2666; DDR4-2800 (OC); DDR4-2933 (OC); DDR4-3000 (OC); DDR4-3200 (OC); DDR4 3466(O.C.); DDR4 4400(O.C)
czy to oznacza, że pamięci RAM Crucial DDR4 32GB 3200mhz 2x16gb zadziałają na tej płycie? zastanawia mnie ten dopisek OC, płyta kosztuje 300zł, płyta B450M od Gigabyte w tej cenie ma napisane wsparcie max 2666mhz a ten asus ma dopisek O.C
reszta komputera
Fortron FSP 500w 80+ bronze
Obudowa SIlentiumPC Armis AR1
Czy taki zestaw będzie ok? Zasilacz już mam właśnie taki fortron, dysk ssd też już mam, karty graficznej nie kupuję.
#pc #komputery
Komentarz usunięty przez autora