Cisza na tagu. A podobno sporo się dzieje aktualnie w okolicach Szuszy i Stepanakertu. Ale nic pewnego i potwierdzonego nie mam, więc na razie plotkami rzucał nie będę. W każdym bądź razie Ormianie ewakuują dziennikarzy i ludność cywilną z miasta. #armenia #azerbejdzan #karabach
@imdb @Aryo: @bijotai: : Hiszpański dziennikarz, który jest w tej grupie dziennikarzy w Stepankercie razem z Repetowiczem wrzucił dwie godziny temu takiego twitta, po czym go skasował. Sporo azerskich źródeł twierdzi że Susza została zdobyta parę godzin temu przez wojska azerskie. Niestety nie są to wiarygodne żródła. Wcześniej puszczały sporo fakeów. Moje najlepsze, najbardziej wiarygodne źródło na razie w tej sprawie milczy.
@Thorkill: moje źródła mówią że walki trwają na rogatkach miasta i tylko tyle. No i masa nagrań trupów z obu stron. W ogóle jestem w szoku jak dużo jest scen z bezczeszczeniem zwłok. Albo też było jakieś nagranie jak jakiś Azer dźga sobie nożem dla zabawy głowę Ormianina. Zawsze na wojnie zdarzają się wykolejeńcy ale tu to trochę mi Jugosławię przypomina
@Aryo: Ormianie Azerów też czy tylko Azerowie Ormian? choć jak Azerowie zaczęli to w sumie "odwet" jest naturalną reakcją. Szczególnie, że Ormianie spodziewają się powtórki z ludobójstwa.
@rajwyk: Ormianie też, chociaż w przypadku Ormian najczęściej widzę jak strzelają do trupów żeby wyładować złość chyba. nagrywanie trupów i kopanie ich po twarzach. Itd itd.
#armenia #azerbejdzan #karabach
Czyli jednak nie ma ewakuacji i chowają się za żywą tarczą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@imdb @Aryo: @bijotai: : Hiszpański dziennikarz, który jest w tej grupie dziennikarzy w Stepankercie razem z Repetowiczem wrzucił dwie godziny temu takiego twitta, po czym go skasował. Sporo azerskich źródeł twierdzi że Susza została zdobyta parę godzin temu przez wojska azerskie. Niestety nie są to wiarygodne żródła. Wcześniej puszczały sporo fakeów. Moje najlepsze, najbardziej wiarygodne źródło na razie w tej sprawie milczy.
choć jak Azerowie zaczęli to w sumie "odwet" jest naturalną reakcją. Szczególnie, że Ormianie spodziewają się powtórki z ludobójstwa.
Azerowie są bardziej kreatywni w złym znaczeniu