Wpis z mikrobloga

@Windows98: musisz poczekać prawdopodobnie do następnego roku aż się stock uzupełni, a morele jeśli wskazuje że ma coś na stocku mam na myśli 30 szt to jest to niezgodne z prawem a po drugie zagrywka marketingowa, ponieważ wybierając pomiędzy x-kom a morele człowiek myśli wybieram morele bo mają 30 szt. A w rzeczywistości nie mają nic, z resztą jak każdy sklep.
  • Odpowiedz
  • 1
@mordor666 Na morelach i tak jeszcze w miarę pokazują. Jak jest pokazane przedsprzedaż to nie ma karty (niezależnie od rzekomej ilości sztuk) a jak jest napisane, że dostawa np w następny dzień to na 99% jest.
  • Odpowiedz
@Variv: to już zależy wszystko od ustawień i preferencji u sprzedawcy tak myślę. Amazon z tego co kojarzę też tak ma poniekąd, z tym że jak jest nowy produkt to nie dziwi mnie fakt że go brak na rynku, chociaż faktycznie NVIDIA zapierała się że "tak będzie tego pod dostatkiem, dla każdego" a tu taki c**j xd.
  • Odpowiedz
@Variv: temat rtxów jest tak kontrowersyjny tak samo jak za chwilę będzie nowych Radeonów, nowych wypuszczonych Ryzenów, dlatego jak dla mnie nie ma się co spuszczać nad tym. Będzie to będzie, proste :p
  • Odpowiedz