Wpis z mikrobloga

@poznanskibronx: 2 pytania

1 - jak go zasialsz? zewnętrzna ładowarka? Chyba (napewno) moj TV ma biedne 500mhA na usb i nie może wystartować , to samo ma dekoder i dupa ;p

2 - czy jak wyłączasz pilotem - to czy możesz go ponownie włączyć pilotem? ja chyba niepotrafie... bo klikam i nic, nie odpala :( musze resetować zasilaniem
1.U mnie pod USB podłączony
2.Z tym włączaniem to u mnie tez różnie.Ale tak za drugim/trzecim razem po naciśnięciu przycisku standby jakoś się włącza.Czasem pomaga wciśnięcie przyciski cofania.
@masqu88: mi stick to gówno, zwróć jeśli jeszcze możesz. Ja to mam i Załuję w #!$%@?, czasem nie da się go włączyć z pilota i trzeba restartować, Prime video w ogóle nie uciąga i są takie lagi że szok. Musze to sprzedać w #!$%@? i kupić mi boxa.
@HaPPe: eee nie no :) śmiga narazie aż miło a potrzebuje na wszelki wypadek do 2 tv :) jak narazie mam 2msc i nie narzekam, jako dodatkowe urządzenie sprawuje się super, zwłaszcza że kupiłem go za 90zł, 2x mniej niz mibox.

Zszokowany tylko jestem ułomnością usb w tv :( niby nie taki stary tv z wyższej jak kupowałem półki a tak lipa ;p